Ynt: td 100d kokboğaz atımı (part2)
kökboğaz zaten mantar hastalığıdır ve ilaç toprak nemli oldugu zamanlarda daha iyi çalışır diye biliyorum izlere gelince tarlalarımız izli ekim farkedilmesede gübre ilaç derken zaten çiğnenen yerlerden beklentimiz yok bide kökboğaz hastalıkları buğdayın büyüklügüyle alakalı olmadıgını sanıyorum septorya var kökboğaz ikinci yapragın altına geçmiş zaten 3. yapraga geçince geri dönüşü zor oldugu için atıyoruz bence küçük falan demeyin bitkilerinizi kontrol altında tutmaya çalışın
teşekkür ederimYAVUZ_13 link=topic=63685.msg716022#msg716022 date=1362926185' Alıntı:kolay gelsin
herşey iyi hoşta havaların azdaha düzelip topragın azdaha kurumasını bekleseniz daha bugday fazla büyükte degimiş
kaldıki teker izleri komple yok say hatta yok sayma zaten yok olmuş
traktör agır ilaç makinası içindeki suyu şöförü falan derken nerden baksan 5tondan fazla belkide 5buçuk ton gelir yazık o güzelim tarlayada bugdayada
böyle fotografları veya videoları görünce üzülüyorum açıkcası
kökboğaz zaten mantar hastalığıdır ve ilaç toprak nemli oldugu zamanlarda daha iyi çalışır diye biliyorum izlere gelince tarlalarımız izli ekim farkedilmesede gübre ilaç derken zaten çiğnenen yerlerden beklentimiz yok bide kökboğaz hastalıkları buğdayın büyüklügüyle alakalı olmadıgını sanıyorum septorya var kökboğaz ikinci yapragın altına geçmiş zaten 3. yapraga geçince geri dönüşü zor oldugu için atıyoruz bence küçük falan demeyin bitkilerinizi kontrol altında tutmaya çalışın