Tavuk gubresini slajlik mısırda kullandık yerine arpa ektik dekara 24kg arpa 24kg çinkolu 2020 kullandık eksisi artısı nedir
Benim tarlamin yanında 70 binlik ciflik var her 45 günde 4 tonluk romork ile 60 romork gübre çıkıyor benim tarla 45 dönüm tarlanin kenerina yiğdim 60 romork 2016 nisan ayında bu sene yaymadim kimisi diyor çok zararlı kimisi faydali bekliyoz bakalim bikaç sene yansın diye
mert kardeşim zeytine koyun gübresi kullansana onu daha iyi diye duydum. senin kaç zeytin var bende de var zeytin ama eski ağaç bizimkiler deden kalma 450- 500 civarı ağaç varKendi deneyimlerimiz üzerinden yorum yaparsam; tavuk gübresi sebzeye, inek gübresi ise meyve ağaçlarına daha faydalı oluyor. Soğan tarlalarına bir kaç ay önce tavukhane boşaltılırken alabildiğimiz kadar aldım ve tarlanın bir kenarında biraz daha çürümesini bekliyorum. Baharda yayılacak. Zeytin ağaçları için bir kamyon inek gübresi aldım. Onu da ortalïk biraz kurursa ilk fırsatta dağıtacam.
Bende de 200 civarı zeytin var çoğu dededen kalma. Aslında komşu köyde koyun çiftliği var oradan hem koyun gübresi hem de inek gübresi alcaktık. Ama bı arabamız çalıştığı şirketin kamyonuyla köye gübre getirmiş. Bana bundan 1 römork dök kalanı da bu paraya olur deyince daha hesaplı oldu. O yüzden öyle yaptık. Römorkları piyasa işi sardık 7 römork gübre çıktı bir kamyondanmert kardeşim zeytine koyun gübresi kullansana onu daha iyi diye duydum. senin kaç zeytin var bende de var zeytin ama eski ağaç bizimkiler deden kalma 450- 500 civarı ağaç var
Bende de 200 civarı zeytin var çoğu dededen kalma. Aslında komşu köyde koyun çiftliği var oradan hem koyun gübresi hem de inek gübresi alcaktık. Ama bı arabamız çalıştığı şirketin kamyonuyla köye gübre getirmiş. Bana bundan 1 römork dök kalanı da bu paraya olur deyince daha hesaplı oldu. O yüzden öyle yaptık. Römorkları piyasa işi sardık 7 römork gübre çıktı bir kamyondan
Ben Erdek Ormanlı Köyündeyim. Bizim buralar da turizm bölgesi
Bizim butarafta olsan uste mazot parası dahi alırsın okadar bol gübre30 dekar araziye 4 kamyon yanmış tavuk gubresi kamyonu 400lira 70 lirada gübre serpiciye kasasına dağıtma parası verdim
Nakliye falan aynı paraya gelirTemiz gübre hem sarcem kepçe kamyon bulmak lazim
Bizim butarafta olsan uste mazot parası dahi alırsın okadar bol gübre
Ciflik ten kendileri sariyolarNakliye falan aynı paraya gelir