tabi derinde işe yaramazlar sevgili arkadaşım orası ayrı mesele havuz işide yaş desene senin iş epey zor olacak sen meyve falan düşünmüyor musun buraya yoksa sebze olarak pazarın daha mı iyi
sevgili zac kardeşim çok haklısın goldini daha asılıcı ve minik devdir çarpılıya göre fakat o da boyuttan kaybeder yani 800 kg civarı bi traktör tanker cekemez 3 ton su bu goldiniyi bayrak gibi sallar
arkadaşım patates ekeceğim demiş çarpılı yani x 35 patatesin tüm işini kendi başına yapar o yerlerde sıra arasına girmeside önemli traktörün yani kullanışlılık bakımından 35x daha işlevsel bg güçleri aynı olsada asla bi goldiniyi aratmaz orta boyutta takılabilem tüm ekipmanla iş görür
tabi arkadaşım benim dediklerim burası yani ödemiş için geçerli burada goldini fiat foton ford pek sevilmez varsa yoksa masseydir. 80 yaşındaki dede bile çarpılısını köşelisini değiştirmez çünkü işi gören o traktörler bi abimizde fiat 411 mi 415 mi neydi vardı kafa kaldıran koymuştu adını işi yapmasına yapardı ama illallah dedirtmişti en son 3500 e mi ne satmıştı öyle hatırlıyorum tabi bölgende tutulan neyse ona göre adım at marka konusunda