Tarladan sabah videosu .. ( Manisa Alaşehir )

Ynt: Tarladan sabah videosu .. ( Manisa Alaşehir )

Sürgü tapan aslına bakarsan çok kullanılır siz kullanmıyosunuz diye tuhaf geliyor tırmıkta kullanırızda sürgü daha çok kullanılır

tümosan 8095 link=topic=65269.msg739522#msg739522 date=1367696301' Alıntı:
kolay gelsin ,bereketli olsun ali bey.
hayırlısı Allahtan.
inan üzüldüm vallahi,umut dünyası ,emek verip 1 yıl bekliyoruz .
Allah razı olsun mehmet abi yapacak biley yok hayırlısı artık

Havalar kurak geçiyor.Ama 9 undan sonra yağmur geliyormuş.

Kolaygelsin Ali bereketli olsun havalar ısındı gerçekten hayırlısı olsun paylaşım için teşekkürler.

tavaslı_okan link=topic=65269.msg739706#msg739706 date=1367774906' Alıntı:
kolay gelsin ali abi toprak çok kurudu yağmur yağsa çok iyi olacak bakalım hayırlısı artık....
hacimmet link=topic=65269.msg739775#msg739775 date=1367782094' Alıntı:
Kolaygelsin Ali bereketli olsun havalar ısındı gerçekten hayırlısı olsun paylaşım için teşekkürler.
sağolun .. valla çarşambaya yağmur gösteriyorda bizim alaşehir için iş işten geçti artık .. biçerler gelmişken yağmurun yağmasıda yağmamasıda farketmez artık .. allah kalanlara afetsiz hasat nasip etsin ..

Güzel paylaşım, teşekkürler. Bende darı çiziyor sandım, meğer karpuz çiziyormuş.

Ali buğdayı yine tava usulü suluyorsun sanırım.Su çıkmayan son yastıklamayada yağmurlama yapıyorsun doğrumu.?Ayrıca karpuz çeşiti.Crimson swet mi?Karpuzda dekara ne kadar ne gübresi verdiniz.

maygun10 link=topic=65269.msg740325#msg740325 date=1367918280' Alıntı:
Ali buğdayı yine tava usulü suluyorsun sanırım.Su çıkmayan son yastıklamayada yağmurlama yapıyorsun doğrumu.?Ayrıca karpuz çeşiti.Crimson swet mi?Karpuzda dekara ne kadar ne gübresi verdiniz.
evet tava usulu suluyoruz abi .. ancak fıskiye calısan yer bugday değil kücük bi yoncamız var orda tavuklara tavşanlara verecek kadar .. onu suluyordum fıskiyeyle :) karpuz bizim değil inan ne ektiler bilmiyorum bizim komşu ekti .. 30 kg 15-15-15 verdiler onu biliyorum sadece ..