Tarla Alacağız, Sizce Bu Paraya Değer mi ?

Ynt: Tarla Alacağız, Sizce Bu Paraya Değer mi ?

Fiyat normal muhammet, millete göre bedava ama bizimkide bu kadar iste. dekari 300 de iste. bizim köydede o kadar. ama köyün dibinde ev yapmak icin alacam dersen kimse satmaz, paranin gücü yetmiyo bazi seylere.)))ama bence kacirmayin, tek parca 22 dönüm...

slm a. öncelikle şunu söylemek istiyorumki yorumlara baktım çok ukelaca cvp yazanlar olmuş kardeşim. söz konusu topraksa bence al derim pahalıda olsa al ucuzda olsa al OLSUN, torak gibi malın olsun... ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU BEREKETLİ OLSUN KARDEŞİM..

satocan58 link=topic=49557.msg489953#msg489953 date=1323892571' Alıntı:
Fiyat normal muhammet, millete göre bedava ama bizimkide bu kadar iste. dekari 300 de iste. bizim köydede o kadar. ama köyün dibinde ev yapmak icin alacam dersen kimse satmaz, paranin gücü yetmiyo bazi seylere.)))ama bence kacirmayin, tek parca 22 dönüm...
Evet doğru söylüyorsun abi. Bizim köyün girişinde 5 dekar tarlamız var başında vana var direk tabanca çalıştırıyor. Orada kavaklarımız var. 200 adet etrafı çevrili. Trilyona vermem orayı. Zaten o tarla için köylüyle çok uğraştık. İçinden koyun filan geçirdiler kavga filan oldu. tarlanın içinden yol geçirmişler resmiyette yok orayı kapattırdık. Orayı kapatırken de istemeyenlere bir posta koyduk deme gitsin..

atom karınca link=topic=49557.msg489954#msg489954 date=1323892586' Alıntı:
slm a. öncelikle şunu söylemek istiyorumki yorumlara baktım çok ukelaca cvp yazanlar olmuş kardeşim. söz konusu topraksa bence al derim pahalıda olsa al ucuzda olsa al OLSUN, torak gibi malın olsun... ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU BEREKETLİ OLSUN KARDEŞİM..
sağol abi.

Hayırlı olsun bence en iyisini yapmışsınız. Keşke bizim burada da olsa 20 dekar yere versem 10.000 tl ama en az 100.000 tl verirsin bizim burada. Elin değmişken alabildiğin kadar tarla al sana tavsiyem.

demirciler_14 link=topic=49557.msg489958#msg489958 date=1323892933' Alıntı:
Hayırlı olsun bence en iyisini yapmışsınız. Keşke bizim burada da olsa 20 dekar yere versem 10.000 tl ama en az 100.000 tl verirsin bizim burada. Elin değmişken alabildiğin kadar tarla al sana tavsiyem.
Sağol. Satılık tarla yok pek.. olsa dediğin gibi değerlendirilmeli. Ama 6 ay önce filan köye biraz uzak verimli arazide 100 dekar tarla 35 bine gitmiş yazık. haberimiz olsaydı anında alırdık.

kardeş hem eve de yakın diyorsun. ben evin yanınbaşında 400 metrekare arsaya verdim avlum büyüsün diye o parayı. ederi çok çok 400 tl lik yerdi. sırf başkasına gitmesin diye acımadan bastık parayı. sen para da kazanacaksın bu topraktan. hayırlı olsun.

Cihan_özece link=topic=49557.msg489965#msg489965 date=1323893292' Alıntı:
hayırlı olsun muhammet.oldu say sen o işi ;)
eyvallah abi

uraltay link=topic=49557.msg489969#msg489969 date=1323893498' Alıntı:
kardeş hem eve de yakın diyorsun. ben evin yanınbaşında 400 metrekare arsaya verdim avlum büyüsün diye o parayı. ederi çok çok 400 tl lik yerdi. sırf başkasına gitmesin diye acımadan bastık parayı. sen para da kazanacaksın bu topraktan. hayırlı olsun.
Bizim burda evin yanından ayakkabı boyu kadar yer alamazsın paha biçilemez :)

bu tarla 100 dekar tarladan uygun gibi fiyatı
2.5 km çok uzak değil bide yola yakınmı belki ilerde başka amaçlı kullanrsnz.

Keşke bizim memlektte de fiyatlar öyle olsa.10 dekar boş tarlayı 200 binden kuruş inmiyor satıcı.Bence çok iyi bir rakam.Alırsan bereketli olsun kardeş.

Şimdi tarla var tarlaa var biz bir tarla aldık su kenarı 1000 tl den dönümü ben bi tarla aldım bu tarlaya 400 m arası 110 tlye dönümü acı keser diye ekin olmaz derlerdi meğer acı yokmuş siz o tarlayı alın sonunda gülen araf siz olursunuz