Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarım ve Hayvancılıgın Geleceği için ne düşünüyorsunuz
Kiziltan et ithalatina devlet yalanlama yapti ama gercekten bazen kesim fiyati vb bir cok sey dusunuyorum da para kazanmak piyasada o kadar ama o kadar zor ki anlatamam artik hersey buyuk marketlerin eline gecmis durumda
Verimli tarım arazilerinin sanayiye açılması ile ilgili düşüncelerimi bu konunun altında belirtmiştim.
Bugün facebook'ta bir video gördüydüm. Videoyu siyasi bir sayfa paylaşmış forumda paylaşacaktım linki ama iş siyasete gireceği için paylaşmak istemedim.
Isparta-Burdur arasına kurulması planlanan organize sanayi bölgesi için Koçtepe köyünün verimli toprakları çok ucuza istimlak ediliyor. Ispartalı kardeşlerim ve abilerim konuyu daha iyi bilirdir belki.
Tarım arazisiyle ilgili çıkan SİT ARAZİ kanununa rağmen hala verimli tarım arazilerini sanayi açmak isteyen
BİRİLERİ, verimli topraklara "TARIMA ELVERİŞLİ DEĞİLDİR" raporu almayı başarıyor.
Tekrar söylüyorum toprağımızın kıymetini bilmeliyiz. Eğer verimli tarım arazilerimiz sanayileşir ve konutlaşırsa bizden sonraki kuşaklar tarım ve hayvancılık açısından dışa bağımlı kalacak.