8 degildir ramazan zirrattan kredi çekip bizlere veriyorlar kar payı var%8faiz gerisne aklım ermedi daha
8 degildir ramazan zirrattan kredi çekip bizlere veriyorlar kar payı var
Bir senesi 52 binlik dap aldık kağıt üstünde 55bin 58 binmi ne oldu o gün sonrası faiz tarsim ekle
Tarım kredi koop üye olmak istiyorum gübre ve tohum vb ihtiyaçlarımı vadeli almak için şartlar ve faiz oranları nedir
Bende çalışıyorum tarım krediyle ama çok şükür borclarımı ödüyorum yüksek bi faizde görmedim . Her sene ne aldıysam tek tek dökümanlarını çıkarttırım o kagıtları kaybetmediysem eğer atarım fotolarını.VaLLaha dostlar şöyle bı durum var hani ,
Ne senle yaşanıyor nede sensiz olmuyor [emoji16][emoji16]
Tıpkı böyle bişey TKK ..
Bı girdiniz mi daha cikilmiyor [emoji16]
Biz yıllardır borcu bitiremiyoruz [emoji16][emoji16] faizini siz düşünün ama ora olmadan da yurutemiyoruz ..
Su an tkk dan aldigim ekipmanin haddi hesabi yok harman vade yapip oduyorum yag zeytin sabun motorlu testereye kadar aldim guzel yani tavsiye ederimValla biz 2017 Eylülde 15000₺ Dap aldık 17620 ₺ 2018 Eylülde ödedik çok mu az mı anlamadım valla ama siz siz olun hepsini kapatın biz ekipman aldık diye 2000₺ ertelettik sırf 500 küsür onun faizi vardı ordaki memur öyle dedi
Benimde 8 senelik ortaklığım var senelik 70 80 bin liralık alışveriş yap8yorum makine ekipman nakit ihtiyacı ben memnunum
Karpuz ekiyoruz gecen sene dekar maliyeti 1800 tl di busene 2000 2200 arası olucak 50 dekar karpuz var busne hasabını yap işte [emoji4]Başkan o nasıl bir kotaymış biz 15000 kota aldık peşin çalıştımızdan yetiyodu şimdi herşey çok pahalı olduğu için yetmiyo valla[emoji23][emoji23]