Arkadaşlar merhaba,
Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ' nün yayınlamış olduğu eğitim bilgi broşürlerinin linklerini paylaşıyorum, ihtiyacınız olan konuları bilgisayarınıza indirip faydalanabilirsiniz...
[size=14pt]HAYVANCILIK[/size]
Sığırcılıkta Sıkça Görülen Besleme Hastalıkları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/140-ciftcibro.pdf
Süt Sığırları İçin Dölverimi Kontrol Programları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/59-ciftcibro.pdf
Sığırlarda Boynuzlaştırma
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/111-ciftcibro.pdf
Sığırlarda Numaralama - 1
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/109-ciftcibro.pdf
Sığırlarda Numaralama - 2
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/110-ciftcibro.pdf
Makinalı sağım kuralları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/108-ciftcibro.pdf
Süt sığırcılığında başarıya götüren 50 önemli nokta
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/107-ciftcibro.pdf
Seyyar Buzağı Kulübeleri
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/55-ciftcibro.pdf
Sığırlar İçin Ayak Banyoları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/103-ciftcibro.pdf
Sığırlarda Tırnak Kesimi
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/102-ciftcibro.pdf
Sığırlarda Tırnak Sorunları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/101-ciftcibro.pdf
Sığırcılık İşletmelerinde Tutulan Kayıtlar
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/116-ciftcibro.pdf
Sağım ve Uyulması Gereken Kurallar
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/115-ciftcibro.pdf
Sürü Yönetiminde Döl Verim Düzeyini Gösteren Ölçütler
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/114-ciftcibro.pdf
Sığırlarda Fazla Meme Başlarının Yok Edilmesi
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/112-ciftcibro.pdf
Sığırcılıkta Besi Performansını Etkileyen Faktörler
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/138-ciftcibro.pdf
Sığırlarda Kızgınlığın Saptanması, Kimi Üreme Problemleri ve Tohumlamalar
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/88-ciftcibro.pdf
Buzağıların Bakım ve Beslenmesi
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/87-ciftcibro.pdf
Sığırcılık İsletmelerinde Sağlık Koruma Tedbirleri ve Aşılama Programları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/78-ciftcibro.pdf
************************************************************
[size=14pt]ARICILIK[/size]
Ana Arı Kalitesini Etkileyen Faktörler
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/137-ciftcibro.pdf
Bal Arısı Zararlıları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/131-ciftcibro.pdf
Bal Arısı Hastalıkları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/130-ciftcibro.pdf
Kontrollü ana Arı Yetiştirme Metotları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/128-ciftcibro.pdf
Bal Arılarının Beslenmesi ve Beslemede Genel İlkeler
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/122-ciftcibro.pdf
Arıcılıkta Mevsimsel Bakım İşlemleri
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/124-ciftcibro.pdf
Arı Sütü Üretimi ve Tüketimi
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/120-ciftcibro.pdf
Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/119-ciftcibro.pdf
Arıcılar İçin Bazı Önemli Öneriler
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/94-ciftcibro.pdf
************************************************************
[size=14pt]TARLA BİTKİLERİ[/size]
Ayçiçeği Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/2482012115736884.pdf
Susam Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/135-ciftcibro.pdf
Kolza (Kanola) Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/134-ciftcibro.pdf
Soya Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/139-ciftcibro.pdf
Arpa Yetiştiriciliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/125-ciftcibro.pdf
Mısır Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/99-ciftcibro.pdf
Tescilli Mısır Çeşitleri
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/97-cifcibro.pdf
İzmir Kekiği Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/92-ciftcibro.pdf
Buğday
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/91-ciftcibro.pdf
Nohut Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/90-ciftcibro.pdf
Kapari Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/76-ciftcibro.pdf
Adaçayı ve Kekik Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/75-ciftcibro.pdf
Fasulye Yetiştiriciliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/71-ciftcibro.pdf
Marul Yetiştiriciliği ve Çeşitleri
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/69-ciftcibro.pdf
***********************************************************
[size=14pt]YEM BİTKİLERİ[/size]
Silaj Yapımında Kullanılan Katkı Maddeleri - 1
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/132-ciftcibro.pdf
Silaj Yapımında Kullanılan Katkı Maddeleri - 2
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/133-ciftcibro.pdf
Silaj Kalitesinin fiziksel ve Kimyasal Yöntemlerle Belirlenmesi
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/127-ciftcibro.pdf
Silo Yemlerinde Meydana Gelen Besin Madde Kayıpları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/123-ciftcibro.pdf
Silaj Nedir? Tarihçesi, Önemi, Yararları ve Silaj Yapım Aşamaları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/121-ciftcibro.pdf
Silo Yemi Üretimi İçin Nelere İhtiyaç Vardır?
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/117-ciftcibro.pdf
Silo Yemi Yapımı Sırasında Sıklıkla Yapılan Hatalar
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/113-ciftcibro.pdf
Sahil Kuşağı Yonca Yetiştiriciliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/106-ciftcibro.pdf
Silo Yemleri - Silaj
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/82-ciftcibro.pdf
Silajlık Mısır Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/81-ciftcibro.pdf
***********************************************************
[size=14pt]MEYVECİLİK[/size]
Sakız Ağacı Yetiştiriciliği ve Sakız Üretimi
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/98-ciftcibro.pdf
Badem Yetiştiriciliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/96-ciftcibro.pdf
Bağcılıkta Budamanın Temel Prensipleri
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/95-ciftcibro.pdf
Meyve Ağaçlarının Gübrelemesi
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/93-ciftcibro.pdf
Doğa Mantarları ve Yapılan Bilinçsiz Toplamalar
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/129-ciftcibro.pdf
Kayısı Yetiştiriciliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/126-ciftcibro.pdf
Kayın Mantarı (Pleurotus spp.) Yetiştiriciliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/105-ciftcibro.pdf
Kültür Mantarı (Agaricus bisporus) Yetiştiriciliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/104-ciftcibro.pdf
Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ' nün yayınlamış olduğu eğitim bilgi broşürlerinin linklerini paylaşıyorum, ihtiyacınız olan konuları bilgisayarınıza indirip faydalanabilirsiniz...
[size=14pt]HAYVANCILIK[/size]
Sığırcılıkta Sıkça Görülen Besleme Hastalıkları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/140-ciftcibro.pdf
Süt Sığırları İçin Dölverimi Kontrol Programları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/59-ciftcibro.pdf
Sığırlarda Boynuzlaştırma
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/111-ciftcibro.pdf
Sığırlarda Numaralama - 1
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/109-ciftcibro.pdf
Sığırlarda Numaralama - 2
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/110-ciftcibro.pdf
Makinalı sağım kuralları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/108-ciftcibro.pdf
Süt sığırcılığında başarıya götüren 50 önemli nokta
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/107-ciftcibro.pdf
Seyyar Buzağı Kulübeleri
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/55-ciftcibro.pdf
Sığırlar İçin Ayak Banyoları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/103-ciftcibro.pdf
Sığırlarda Tırnak Kesimi
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/102-ciftcibro.pdf
Sığırlarda Tırnak Sorunları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/101-ciftcibro.pdf
Sığırcılık İşletmelerinde Tutulan Kayıtlar
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/116-ciftcibro.pdf
Sağım ve Uyulması Gereken Kurallar
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/115-ciftcibro.pdf
Sürü Yönetiminde Döl Verim Düzeyini Gösteren Ölçütler
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/114-ciftcibro.pdf
Sığırlarda Fazla Meme Başlarının Yok Edilmesi
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/112-ciftcibro.pdf
Sığırcılıkta Besi Performansını Etkileyen Faktörler
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/138-ciftcibro.pdf
Sığırlarda Kızgınlığın Saptanması, Kimi Üreme Problemleri ve Tohumlamalar
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/88-ciftcibro.pdf
Buzağıların Bakım ve Beslenmesi
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/87-ciftcibro.pdf
Sığırcılık İsletmelerinde Sağlık Koruma Tedbirleri ve Aşılama Programları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/78-ciftcibro.pdf
************************************************************
[size=14pt]ARICILIK[/size]
Ana Arı Kalitesini Etkileyen Faktörler
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/137-ciftcibro.pdf
Bal Arısı Zararlıları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/131-ciftcibro.pdf
Bal Arısı Hastalıkları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/130-ciftcibro.pdf
Kontrollü ana Arı Yetiştirme Metotları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/128-ciftcibro.pdf
Bal Arılarının Beslenmesi ve Beslemede Genel İlkeler
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/122-ciftcibro.pdf
Arıcılıkta Mevsimsel Bakım İşlemleri
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/124-ciftcibro.pdf
Arı Sütü Üretimi ve Tüketimi
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/120-ciftcibro.pdf
Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/119-ciftcibro.pdf
Arıcılar İçin Bazı Önemli Öneriler
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/94-ciftcibro.pdf
************************************************************
[size=14pt]TARLA BİTKİLERİ[/size]
Ayçiçeği Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/2482012115736884.pdf
Susam Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/135-ciftcibro.pdf
Kolza (Kanola) Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/134-ciftcibro.pdf
Soya Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/139-ciftcibro.pdf
Arpa Yetiştiriciliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/125-ciftcibro.pdf
Mısır Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/99-ciftcibro.pdf
Tescilli Mısır Çeşitleri
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/97-cifcibro.pdf
İzmir Kekiği Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/92-ciftcibro.pdf
Buğday
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/91-ciftcibro.pdf
Nohut Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/90-ciftcibro.pdf
Kapari Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/76-ciftcibro.pdf
Adaçayı ve Kekik Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/75-ciftcibro.pdf
Fasulye Yetiştiriciliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/71-ciftcibro.pdf
Marul Yetiştiriciliği ve Çeşitleri
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/69-ciftcibro.pdf
***********************************************************
[size=14pt]YEM BİTKİLERİ[/size]
Silaj Yapımında Kullanılan Katkı Maddeleri - 1
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/132-ciftcibro.pdf
Silaj Yapımında Kullanılan Katkı Maddeleri - 2
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/133-ciftcibro.pdf
Silaj Kalitesinin fiziksel ve Kimyasal Yöntemlerle Belirlenmesi
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/127-ciftcibro.pdf
Silo Yemlerinde Meydana Gelen Besin Madde Kayıpları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/123-ciftcibro.pdf
Silaj Nedir? Tarihçesi, Önemi, Yararları ve Silaj Yapım Aşamaları
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/121-ciftcibro.pdf
Silo Yemi Üretimi İçin Nelere İhtiyaç Vardır?
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/117-ciftcibro.pdf
Silo Yemi Yapımı Sırasında Sıklıkla Yapılan Hatalar
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/113-ciftcibro.pdf
Sahil Kuşağı Yonca Yetiştiriciliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/106-ciftcibro.pdf
Silo Yemleri - Silaj
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/82-ciftcibro.pdf
Silajlık Mısır Tarımı
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/81-ciftcibro.pdf
***********************************************************
[size=14pt]MEYVECİLİK[/size]
Sakız Ağacı Yetiştiriciliği ve Sakız Üretimi
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/98-ciftcibro.pdf
Badem Yetiştiriciliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/96-ciftcibro.pdf
Bağcılıkta Budamanın Temel Prensipleri
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/95-ciftcibro.pdf
Meyve Ağaçlarının Gübrelemesi
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/93-ciftcibro.pdf
Doğa Mantarları ve Yapılan Bilinçsiz Toplamalar
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/129-ciftcibro.pdf
Kayısı Yetiştiriciliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/126-ciftcibro.pdf
Kayın Mantarı (Pleurotus spp.) Yetiştiriciliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/105-ciftcibro.pdf
Kültür Mantarı (Agaricus bisporus) Yetiştiriciliği
http://arastirma.tarim.gov.tr/etae/Belgeler/EgitimBrosur/104-ciftcibro.pdf