Haziran ayında Çorlu fuarında idim, kısa aralıklarla bir standda görevli arkadaşımın yanına birkaç kez uğradım, bir kaç markayı tamamıyla inceledim... bir standda çiftçilikle ilgisi olmadığını ve o traktörün hiçbir zaman alıcısı olmayacağını konuşmalardan anladığım birkaç kişi için traktörlerin kilitlenmiş kapıları açılarak traktörler çalıştırıldı... daha önceden Edirneden tanıştığım ve Babaeskinin köylerinden bir çiftçi abimiz ise kabinin içini inceleme fırsatını bir türlü bulamadı... Kendisi 130-150 hp gücünde yeni bir traktör arayışında... Hitap edilen kitleyi tanımak lazım... Oradaki yetkililer buna çok güzel bir kılıf bulacaklardır eminim... Traktörlerin arkasında ekipmanlar takılı ve hidrolikler havada idi... (bir tehlikeye mahal vermemek amacıyla kapılar kilitli diyelim). Hidrolikler aşağıda olsun canım ne çıkar değil mi? Ya da tarla gününde yaptığınız gibi yeterli büyüklükte bir ekipman getirmek yerine hız denemesi yapılıyor ya sadece... burada da ekipman takmayıverseydiniz canım... burada marka yazmıyorum... bunu zaten anlayan anlayacaktır... Umarım bu tutumlar bütün markalar için sona erer artık...