Tarım Fuarı'na 'Türktraktör' Damgası

Ynt: Tarım Fuarı'na 'Türktraktör' Damgası

İnaşllah 12-12 değildir...:D Hakkaten çok komik olur. Benim tahminim gene mekanik ağırlıkta olduğu. Şöfore büyük traktör verecekleri düşünerek üretmişlerdir diye düşünüyorum. Yalnız çok sessiz, sedasız bir üretim yaptılar. Bakalım yeni seri beklentileri karşılayacak mı? Fuarda büyük olsun diye üretilmemiş bir traktördür inşallah. Artık fuara gidenlerden detayları bekliyoruz...

Yerli traktörlerde en büyük sıkıntı bazı parçalardaki kalitesizlik. Örneğin NH ' ın motoru İveco , hidrolik sistemi de kötü sayılmaz diğer yerlilere göre ama alıyorsun traktörün birkaç gün sonra yok hidrolik hortumundan yağ kaçırır , yok bir dahaki sene sekromej dişlisi değişir bunun gibi detaylarda sıkıntı oluyor , Tümosan ve Erkuntta da benzer durumlar oluyor. Bu gibi sorunlar ile inşallah yeni traktörlerinde karşılaşılmaz.

ufukk link=topic=63770.msg717937#msg717937 date=1363200871' Alıntı:
Yerli traktörlerde en büyük sıkıntı bazı parçalardaki kalitesizlik. Örneğin NH ' ın motoru İveco , hidrolik sistemi de kötü sayılmaz diğer yerlilere göre ama alıyorsun traktörün birkaç gün sonra yok hidrolik hortumundan yağ kaçırır , yok bir dahaki sene sekromej dişlisi değişir bunun gibi detaylarda sıkıntı oluyor , Tümosan ve Erkuntta da benzer durumlar oluyor. Bu gibi sorunlar ile inşallah yeni traktörlerinde karşılaşılmaz.
isteğe bağlı 4 yıl garantili yapsınlar bozulan yeri :D

tt6054c link=topic=63770.msg717948#msg717948 date=1363201510' Alıntı:
isteğe bağlı 4 yıl garantili yapsınlar bozulan yeri :D
NH için bilmem tabide , işe yarayacak yerleri garantiye sokmuyor firmalar , yok garanti bunu kapsamaz yok efendim bu kullanıcı hatası vs vs , inşallah NH dada olmaz bu durum.

Büyük firmalar rakiplerinden çekinmeye başladıkklarında bu tarz taktik uygularlar....Dolayısı ile hiç bir rakip yetişemez ona....

Hangi seride bu 140lık peki?