Takke düştü kel göründü.Akaryakıtta zam oyunu.

Ynt: Takke düştü kel göründü.Akaryakıtta zam oyunu.

hadi bir siyasi partinin başkan yardımcısı trakkulube üye olursa nasıl olacak ...şaka. vallahi zam ne siyaset bıraktı ne konu nireye gider zam bilmiyorum bizim mazot destegine yansıyacak mı nerdeee ..

sami ÖZKAN link=topic=36985.msg313541#msg313541 date=1291932376' Alıntı:
eyvallah ali kardeş suçuda hükümete atıyorlar değilmi
sami usta mazottan 1700lıra vergıyı alan benım
ayrıca dagatım şirletlerinin denetimide benden soruluyor butun suç bende denetleyemıyorum

manas link=topic=36985.msg317784#msg317784 date=1293106758' Alıntı:
ayrıca dagatım şirletlerinin denetimide benden soruluyor butun suç bende denetleyemıyorum
hükümet yine temize çıktı zamların sorumlusu manas ' mış zuha-*-s

manas link=topic=36985.msg317784#msg317784 date=1293106758' Alıntı:

Iste bu yüzden Türkiye adaletsizligin, dengesizligin ülkesi. Kimisi x5 ine alir mazotu kimisi 1976 model 135 lige. Ama arada fark var. Birisi gezmeye eglenmeye, digeri evine ekmek götürmeye. Ama ikisinden alinan vergide ayni. Avrupada ciftcinin verdigi fiyatla baskalarinin aldigi fiyat arasinda daglar kadar fark var. Amaca göre fiyat aliyo adamlar. Sonra biz övünelim. TÜRKÜM DOGRUYUM CALISKANIM. Sanirim bu laflar 1900 lü yillarin ilk yarisina kadar gecerliydi. 2000 lerde zaten yok öyle bisey.....

Herşeyin altında bir uyanıklık bir üçkağıt çıkıyor.artık bunları duya duya haliyle alıştım.tepki vermez oldum.Birisi doğru düzgün bir iş yapıp dürüst olduğunu iddia edince de haliyle inanmıyorum.Zengin için farklı fakir için farklı bir Tükiye var.parasını ödemeye hazırsan istediğin şeyi yap bir çaresi var.parasal bir karşılığı var.ver kurtul.Düşünce tarzımız bile buna uydu.