TAİWAN NEW HOLLAND

Ynt: TAİWAN NEW HOLLAND

doganbey1 link=topic=48080.msg465007#msg465007 date=1320504485' Alıntı:
Usta eline sağlık valla adamlar güzel toplamışlar makinaları yada artık sıfırdan mı yaptılar ne :D
7-8 ve 10. traktörün arkasına bakılırsa bunlar eski traktörleri alıp topluyorlar ama yinede güzel olmuşlar.
paylaşım için tşk...

inşallah motorları en azından euro normlarını karşılasalar. ama bunlar kara motordur. 80-66 da gözüm kaldı getirtsek mi ne yaw

malum siteyi ziyaret ettim.işte 80-66 nın hakkında yazılanlar

Tercüme google dan

Birçok Taylandlı çiftçilere muhtemelen New Holland 80-66S ile tanışmış değildir. Aslında, bu traktör Avrupalı ​​çiftçiler arasında üretilen ve birkaç yıl için geliştirilmiş ve yaygın olarak kabul gören ve yaygın olarak kullanılır olmuştur.80-66S, dayanıklılığı, kolay bakım ve düşük yakıt tüketimi için bilinir. New Holland 80-66S 85bg (BSAu) 4-Silindir IVECO motor ile donatılmış. Tayland pazarında 2WD ve 4WD modellerinin her ikisi de mevcuttur. 12 x 4 yarı senkromeçli tipi şanzıman. Bu traktör 2003 Türkiye ' de yapılır.

70-56 nın

New Holland 70-56 Tayland küçük New Holland traktör. Boyut olarak küçük olmasına rağmen, performans küçük değil. Aslında, performans geçmişte efsanevi Ford 5000 ile karşılaştırılabilir.70-56 boyutu ötesinde performansı ile küçük-orta ölçekli traktörler. New Holland traktörler olduğu gibi, 70-56, çok ekonomik yakıt tüketimi ve dayanıklılık için biliyorum. New Holland 70-56 75bg (BSAu) - 4 silindirli IVECO motor ile donatılmış. Tayland pazar 2WD ve 4WD modellerinin her ikisi de mevcuttur. Bu traktör 2003 yılından itibaren Türkiye ' de yapılan

Arkadaşlar bu sitenin broşürler kısmında pekçok eski modelin PDF formatında broşürleri var. Ben forum ortamına aktaramadım.linki veriyorum. bilen varsa aktarsın.
http://www.mitalai.com/EN_Main.htm

BROCHURE

FORD 5610S var.fiyatı 485 000 tayvan doları.bir TL 16 tayvan doları. yani Türk parası ile 30 000 tl yapıyor.4 silindirli 67 hp bir traktör.

Bu alana bir cevap yazın...