T7060 CX840 TD85D VE CASE ANKARA

Ynt: T7060 CX840 TD85D VE CASE ANKARA

Süper Fotolar Salih...
Sen fabrikaya baya sıklıkla girip çıkıyorsun anlaşılan... :)

YORUMLARI CIN TESEKKUR EDERIM ewet ozgurr kardes benım stajj yerının yanı turk traktor fabrıkası arka taraf zıraı donatım on tafafta da tıgem ve ataturk orman cıftlıgı yanı baya bı sanslıyım bura aynı koy gıbı ((==

birde arkadaşlar kimse bunu farkında degil çeker motora normal lestik takılmaz normalde ama bizim türkiyede takıyorlar ondan sonra lestikler dengesiz aşınıyor ama normalde çeker motora takıycan lestik radial olası lazım
ön çeker lestiklerini dengesiz yiyen traktörü olan arkadaşlarım varsa radial lestik takın ve deneyin
arısında fiat farkı var ama motor tutunması %50 daha fazla oluyor diye düşünüyorum ve altını cizi yorum

dedıgın cok dogru radyal kesınlıkle &50 yakın bı tutunma kabılıyetı saglıyor fakat new holland suanda hıc bı serısıne normal lastık takmıyor yerlı uretım 56s serısı harıc hepsı radyal markada kleber trakker serısı

oziiron link=topic=3020.msg30960#msg30960 date=1209585281' Alıntı:
birde arkadaşlar kimse bunu farkında degil çeker motora normal lestik takılmaz normalde ama bizim türkiyede takıyorlar ondan sonra lestikler dengesiz aşınıyor ama normalde çeker motora takıycan lestik radial olası lazım
ön çeker lestiklerini dengesiz yiyen traktörü olan arkadaşlarım varsa radial lestik takın ve deneyin
arısında fiat farkı var ama motor tutunması %50 daha fazla oluyor diye düşünüyorum ve altını cizi yorum

bu konuda çok haklısın radial lastik hem traktöre ayrı bi hava veriyor hemde toprağı daha iyi kavramasını sağlıyor

enim anlamadığım türk-fıat td-d serisine normal lastik takarken case jx serisine nie radial lastik takıyorlar ikiside aynı fabrikada üretiliyor

oziiron link=topic=3020.msg30974#msg30974 date=1209586756' Alıntı:
yani artık kullanmaları lazım çekerlerin hepsinde dengesiz lestik yemesi var

ama bu seferde dönüşler sırasında lastikleri yer nhlerin hepsinde direksiyonu çevirdiğin anda lastikler yana yatıyor bu durumda lastiklerin kenarlarını yer

bence dönüş esnasında tekerlerin yatmasının hiçbir faydası yok aksine zararı war

salih koç un o kadar reklamını yapıyon 7060 i sana hediye etmesi lazım al da git onu sen bosuna beklemesin orda boş duranı Allah sewmezz

bu konuyu biraz açarmısınız.önemli bir konu..

ne takarsan tak benım mf ye adam dıyor bu modellerın dıngıl tertıbatını duzetmedıkten sonra afıyet alamazsın dedı koyde 100 hane varsa bunun 75 hanesınde trktor var ve bu on lastık yeme sorunu hepsınde var

yaw aga ne reklamı yaw ben nh makınalarını sewıom resmını cekıom burdada sewen arkadslar var onlarla paylasıom yanı gıdıpte nh ıle masseyı baglamıomkııı????
t7060 4-5 kez kulandım burda mısır erlernı ekerken kullandım
aga su anda td serısnde butun lastıkler radıal

aga benım bıldıgım en onemlı farklar sunlar radyal lastık konvansiyon lastiklere göre en önemli avantajrı daha esnek olmalsı ve daha az ısınıp daha kolay sogumasıdır bundan baska yerde bıraktıgı ıze bakarsan taban ızı capraz lastıklerden daha genıstır en onemlı farklardann bırıde %20 daha ıyı yol tutusuna sahıptırr yerle temas eden yuzey fazla oldugundan fren ve cekıs performansıu daha yuksektır tabanı sert ama yanklar yumusak buda toprakta lastıgın sureklı temasın aynı genıslıkte kalmasını saglar bıde kat ve sırt dayanımı daha dayanıklı olduygundan tutunum basarısı artmaktadır benım bıldıgım bunlar bılen varsa dewamını eklesın alk-*s