Karaevli fuarini dusunuyorsan 9 eylul cuma gunu oglenden sonra ordatim kismetse.Ben değildim kardeşim.
Karaevli fuarini dusunuyorsan 9 eylul cuma gunu oglenden sonra ordatim kismetse.Ben değildim kardeşim.
Karaevli fuarini dusunuyorsan 9 eylul cuma gunu oglenden sonra ordatim kismetse.
10bin tl fiyat farki var.5440 ile 5450'nin arasında 5 beygir var ne kadar fiyat farkı var
10bin tl fiyat farki var.
Benim arazimin urettigi urun miktari o traktorun bedelini odememe yetmez. 5450 icinde ikinci mahsul ekipte sularim die dusunuyorum. Keşke bizimde amasya ovasi gibi olsa yerlerimiz.Bence kesinlikle MF olacaksa 5611 DYNA4 EFFİCİENT'ede bi bak güzel makina yav.
Benim arazimin urettigi urun miktari o traktorun bedelini odememe yetmez. 5450 icinde ikinci mahsul ekipte sularim die dusunuyorum. Keşke bizimde amasya ovasi gibi olsa yerlerimiz.
Yaklasik olarak 350 donum yer isliyorum ve bunun 15 donumu sulanirYıllık kaç dekar ekiyosunuz
Yaklasik olarak 350 donum yer isliyorum ve bunun 15 donumu sulanir
Hey Maşallah kardeş şükret daha ne olacak 5611 değil 6614 bile alırsın benim ektiğim senede 100 dönüm...
2500 dönüm tarlamız var ben okadar büyük düşünmüyorum. Siz uçmuşsunuz.)
2 tane JD var birini bu sene aldık forumda mevcut.6r serisi ilk tercihim olur. Tanıdığım birinde 8737 var ama Jdyi seviyorum açıkçası.
5083e 6230.İleride Traktör alırsam Jd 6r alırım. Fazla büyük traktörleri pek cazip bulmuyorum
Yakıt nasıl çok fazla olduğunu söylüyolar doğrumu
Efsaneleşmiş şehir hikayeleri JD fazla yakar. Ekipman kullanımı ve arazi yakıtta büyük etmendir. Bunlar olmazsa hepsi yakar. 700 dönüm tarlaya tr6.120 alıyor tanıdığın. Tarla büyüklükleri ortalama 25 30 dönümdür. Eğer alırsanız NHnin yakıtını ölçüp bana bildirin. En az jd kadar oda yakar.
Arkadaşlar alınmayın ama biraz uçuyorsunuz gibi. 350 dönüm yer ekip 60 baş hayvan bakıyoruz, 5105M JD birde 25 yıllık 45bg universal var, JD fazla bile geliyor. Tanıdık 95bg NH ile 700 dönüm yer işliyor. Bence traktör ihtiyaçlarınızı biraz gözden geçirin, bu boyutta traktörler alırsanız traktör size değil siz traktöre çalışırsınız.
Kardeş sende 350 dönüm ekiyon aytaçta 350 dönüm seninki 105lik john deere oda 105lik massey alacam diyor ne farkı var bunun