Hayırlı olsun Mewlam kazasız, bereketli bi ömür wersin...
Sabah sabah gülmekten karnım ağrıdı bu mesajından sonra
Esprilisin hayata bakışını sewdim böyle ol, böyle kal, yoksa hayat çekilmez...
Allah razı olsun, niye çok güldün abi ya
Hayırlı olsun Mewlam kazasız, bereketli bi ömür wersin...
Sabah sabah gülmekten karnım ağrıdı bu mesajından sonra
Esprilisin hayata bakışını sewdim böyle ol, böyle kal, yoksa hayat çekilmez...
Güle güle kullan abi , 1 ay beklemek dayanılmazdı zaten çabucak kavuştun aslana.
Arkası bu tip olanlar daha heybetli duruyo daha iyi olmuş
Hayırlı olsun panelde Türkçe dil seçeneği yok mu? baya düğme var hepsi ne işe yarıyor öğrenene kadar traktör eskir
Hayırlı olsun o makinanın çekişi yakıtı bile faklıdır Türkiye dekilerden
Türkçe dil seçeneği yok malesef ama servis hallettirceğini söyledi valla öğrenecex kursa gideceğiz işte
Sende ki şansı Allah herkeze nasip etsin, kursa gidince sor bakalım traktöre sistem güncelemesi yapıp Türkçe dil seçeneğini neden yüklemiyorlarmış. Ek para isterlese ver yüklet durmadan ingilizce kullanması zor olur. Orta kolu hidrolikse sorun yok ama mekanikse kesinlikle kaliteli bir hidrolik orta kol al (kötüsünün borularını patlatır bu), çamurluk üstü kontrol kumandası var bunda ekipman bağlarken çok rahat ettirir; hidrolik orta kolun rahatlığınıda sürüm yaparken anlarsın o numara bişey. Pulluk olarakta 5 li 18 no pulluğun üstüne çıkma 6 lı 14 no pulluğu daha kolay çeker ama kulaklar 14'' olsun yani dikene ölçü 35 ile 38 cm arası olacak markadan markaya fark ediyor, unutmada ağırlık olarakta 1100 kiloyu geçmezse on numara, beş yıldız olur.
Benim için, ingilizce iyi kötü halledilebilir bi sorun ama babamın binesi tutar ber şunu herke gidecem der, eğer başka motorcularda olup orda şu ne işe yarıyor bu nedir diye sorup babam anlatamaz , veya yanlış birşey yapıp kalakalırsa ne new holland'ın mühendisini bırakır ne bayisini ne alanını nede bineni sayar sayıştırır [emoji1] Dil seçeneğini düzenleyeceklerini bildirdi bayi nasıl yaparlar orası onlara kalmış artık, pulluk olarak 4/16 alpler tam otomatik var acaba diyorum 5/16 yapıp bu yıl ki herk zamanını böylemi geçirsem ? Önereceğin model olurmu ?