Konuyu çok iyi özetlemişsiniz. Deneme yanılma yöntemiyle iş çözüyor bizim türk ustaları. Usta olana sözüm yok ama çoğu usta onu değiştir olmadı bunu değiştir olmadı. Sanki parça parası cebinden..Hakkı nın yendiği düşüncesindeyim Ülkemin Ustalarının, Alman neye verir o kadar parayı Arge-ye Mühendise, biz bu işi çok biliyosak neden hala kendi motorumuzu üretemedik? Gidip adamların yaptığı motorların emisyon değerleri ile oynuyoruz, hadi oynadık diyelim bize göre güç arttı yakıt düştü, bunu nerde ölçecez, hani laboratuvar, hani test ünitesi?
Aklima 1927 yilinda Atatürk ün acilisini yaptigi ucak ve motor uretim fabrikasi geldi, hey gidi heyyHakkı nın yendiği düşüncesindeyim Ülkemin Ustalarının, Alman neye verir o kadar parayı Arge-ye Mühendise, biz bu işi çok biliyosak neden hala kendi motorumuzu üretemedik? Gidip adamların yaptığı motorların emisyon değerleri ile oynuyoruz, hadi oynadık diyelim bize göre güç arttı yakıt düştü, bunu nerde ölçecez, hani laboratuvar, hani test ünitesi?
Selamün aleyküm arkadaşlar td110 verip john deere m5105 almıştık ben çok memnunum çekişi falan çok iyi sadece yakıt biraz fazla 4 litre yakıyor ve mazot seçiyor babam da koyu bi mavici ben zorla aldırdım şimdi de ben satacam bunu diyor t5 115 almayı düşünüyor bu traktör hakkında bilgisi olan var mı