T 3040 tamirat ve onarım

Ynt: T 3040 tamirat ve onarım

eline sağlık abi maşallah anlıyorsun bu işlerden , şanzıman ve defransiyali tek blok yapmışlar biraz uğraştırmıştır tamiri ,dediğin gibi abi küçük motorlarda parçalar sıkışık iç içe oluyor tbrkler abi :)

Ynt: T 3040 tamirat ve onarım

gmcomer link=topic=62909.msg705432#msg705432 date=1361360162' Alıntı:
Şuan herhangibir sıkıntı kalmadı.Daha önce böyle ufak traktör hiç sökmedim.Ufak traktör sökmek daha zor,çünkü herşey çok sıkışık ve ufak sökmesçok zor ve uzun sürüyor.Daha evvel bende tl100 a vardı onuda bölmüştüm.onu bir günde söküp topladım,fakat bu traktörü 2 günde söküp 4günde toplaya bildim.biraz birşeylerden anladıyan çok zevkli oluyor.Ama allah kimseyi sökmek zorunda bırakmasın. :) )))

affetmem bölerım dıyorsun yanı abi ;D ;D dıcek fazla bır sey yok helal olsun bu motorun elektrık aksamıda onemlı sokerken sanırım ustalık var yoksa her motoru olan bole sokup takarsa sanayıcıler kus avlamakla kalır ;D

bu arada yanmar motor ne malı ve 16 valf dedıgın enjeksıyon ateslemesı sanırım 16 valf se bu motorun 4 sılındır olması gerekıyor yakıtı landini 55 mıstrala gore nasıldır acaba :S