22 mart yabanci ot ilaclamasi
alper4u 02.04.2014 #2 Ynt: Syrena odeska bugdayi son durum Maşallah bereketli olsun.Buğdaylarınız güzel yalnız son fotoğraftaki otları beğenmedim.Ot ilacı için biraz geç kalınmış sanki.
Ynt: Syrena odeska bugdayi son durum Maşallah bereketli olsun.Buğdaylarınız güzel yalnız son fotoğraftaki otları beğenmedim.Ot ilacı için biraz geç kalınmış sanki.
'Ahmet ARSLAN' 02.04.2014 #3 Ynt: Syrena odeska bugdayi son durum Bereketli olsun maşallah buğdaylar çok güzel.Bizde bu yıl kronea odeska ektik gidişatı gayet iyi.
Ynt: Syrena odeska bugdayi son durum Bereketli olsun maşallah buğdaylar çok güzel.Bizde bu yıl kronea odeska ektik gidişatı gayet iyi.
B balkan59 02.04.2014 #4 Ynt: Syrena odeska bugdayi son durum Insallah arkadaslar hepimizinki bereketli olur. Ilac icin biraz gec kaldim harmony extra+walnus super kullandim etkisi cabuk olur
Ynt: Syrena odeska bugdayi son durum Insallah arkadaslar hepimizinki bereketli olur. Ilac icin biraz gec kaldim harmony extra+walnus super kullandim etkisi cabuk olur
B balkan59 02.04.2014 #5 Ynt: Syrena odeska bugdayi son durum Gubresiz ektigim icin paylastim simdilik guzel duruyor insallah verimi iyi olur.
Ynt: Syrena odeska bugdayi son durum Gubresiz ektigim icin paylastim simdilik guzel duruyor insallah verimi iyi olur.