Bayilerde vardir sor istersen bir kac yereÜrünü nerden nasıl temin edebiliriz..hangi dönem ne miktarda kullanacaz
Bayilerde vardir sor istersen bir kac yereÜrünü nerden nasıl temin edebiliriz..hangi dönem ne miktarda kullanacaz
Hangisini kullandin isabion mu valagro muBu yil aycicegine .300 gram yaptım .200 gram daha kullanacam.tabi iz elemnteleride karistiriyom bu arada
Hangisini kullandin isabion mu
ISABION KULLANDIM. .20 LITRESI 750 TL YE ALDIM.....
Ben geçen yil son pas ilaciyle 300 gram kullandim. Hasata erken getirdi.Bana sorarsan özel bir sebebi yoksa amino asitler daha erken aşamalarda kullanilmali ki bitki genç iken dayanıklılığı ve daha sağlıklı olmasi sağlansın diye düşünüyorum.Hasata yakin kullanmak ne kadar faydali tecrübeli arkadaşlar yazarlarsa öğrenmiş de oluruz...Buğdaylara pas ilacı atarken kullanmak istiyoruz 1000metrekareye kaç ml kullanıcaz
Peki 100 ml kullansak faydası olurmuBen geçen yil son pas ilaciyle 300 gram kullandim. Hasata erken getirdi.Bana sorarsan özel bir sebebi yoksa amino asitler daha erken aşamalarda kullanilmali ki bitki genç iken dayanıklılığı ve daha sağlıklı olmasi sağlansın diye düşünüyorum.Hasata yakin kullanmak ne kadar faydali tecrübeli arkadaşlar yazarlarsa öğrenmiş de oluruz...
Kullandım bu sene.Dönüme 200 gr attım.Buğdaya arpaya direnç stres giderici ve bir çok faydası var yazıyor.Faydasını başaklanma ve hasatta görecez nasip olursa.Dekara 200 ml kullansak arpa da ne gibi faydasi olur.arazim tamami kıraç
Buğdayda kullanmıştım. Gece gündüz sıcaklık farkınin sebep olduğu sararmaları birkaç gün içerisinde giderdi. İsabion kullandıgim buğdayda verim ve değerleri de farkli olmustu. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu yil tekrar pas ilacinla beraber kullanacagim...
Arazim kirac 300 kg civari arpa 250 kg civari bugday alıyoruz.bana artisi olur mu acabaİsabion piyasadaki en iyi organik gübrelerden biri.Biraz pahalıdır.Başaklanma zamanı görecez dedim daha önceki mesajımda ama şuan bile onun etkisi büyük ..aşırı bir yeşillik var.Özellikle arpalarda yatmaya karşı daha dirençli hale getiriyor.Atılan azotu daha etkin ve kontrollü bir şekilde kullanıyor bitki.Sıcak soğuk kıra don bu gibi streslerden koruyor.Bitkiye genel anlamada bir direnç veriyor.Bu sebeble pas hastalıklarına bile daha zor yakalanır bitki.Kullanmanı öneririm.200 en düşük dozaj.Tavsiyem durum varsa 500 gr dekara şeklinde kullanman.
Birde hayvansal aminoasit mi iyi yoksa bitkisel amino asitmiİsabion piyasadaki en iyi organik gübrelerden biri.Biraz pahalıdır.Başaklanma zamanı görecez dedim daha önceki mesajımda ama şuan bile onun etkisi büyük ..aşırı bir yeşillik var.Özellikle arpalarda yatmaya karşı daha dirençli hale getiriyor.Atılan azotu daha etkin ve kontrollü bir şekilde kullanıyor bitki.Sıcak soğuk kıra don bu gibi streslerden koruyor.Bitkiye genel anlamada bir direnç veriyor.Bu sebeble pas hastalıklarına bile daha zor yakalanır bitki.Kullanmanı öneririm.200 en düşük dozaj.Tavsiyem durum varsa 500 gr dekara şeklinde kullanman.
Turgut bey biz 250 300 kg urun alıyoruz.farkli biseyler denemek istiyorum.200 gr isabion 150 200 gr da ure eritip atsam nasil olur.tsklerEkli dosyayı görüntüle 47183
Dolu vurmuş isobion uygulaması yaptık çok etkili oldu
ısabıon hayvansal aminoasit hocam bitkiye direk etki yapmakta ilk uygulamada ısabıon gir 2. uygulamada megafol gibi bitkisel girBirde hayvansal aminoasit mi iyi yoksa bitkisel amino asitmi