Syngenta İsabion Aminoasit içeren sıvı organik gübre hakkında bilgisi olan var mı ?
Zeytinlere uyguluyoruz bir kac yildir
Valagro Megafol daha ıyı bence barız fark oluyorzeytinlerde nasıl memnun kalıyor musunuz etkileri faydaları hangi yöndedir.anlatabilir misiniz..
Valagro Megafol daha ıyı bence barız fark oluyor
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İsabion hayvansal kaynaklı amino asit megafol ise bitkisel kaynakli stres giderici ve büyüme teşvik edicidir.İki ürün bence yarışır ama ben olsam megafol kullanırım.Muhakkak içeriğine mikro element ve 20-20-20 karıştırın minarelleri yapraktan hızlı alınmasını sağlama özelliğindende faydalanmış ve güzel bir besleme yapmış olursunuz.YA BENDE İSABİONU AYÇİÇEĞİNE KULLANACAKTIM..ACABA BU SENİN DEDİĞİN ÜRÜN DAHA MI İYİ BUNDAN KULLANABİLİR MİYİZ..İSABİONU AYÇİÇEĞİ VE BUĞDAYDA GEÇEN YIL 1 DEFA KULLANDIM HIZLI GELİŞTİRİYOR FAYDASINI GÖRDÜM...NE YAPSAK ŞİMDİ...
Bugun bayiyle konustum valagro yieldon tavsiye ediyor ayçiçekleri için kullanan var mi ?İsabion hayvansal kaynaklı amino asit megafol ise bitkisel kaynakli stres giderici ve büyüme teşvik edicidir.İki ürün bence yarışır ama ben olsam megafol kullanırım.Muhakkak içeriğine mikro element ve 20-20-20 karıştırın minarelleri yapraktan hızlı alınmasını sağlama özelliğindende faydalanmış ve güzel bir besleme yapmış olursunuz.
Bugun bayiyle konustum valagro yieldon tavsiye ediyor ayçiçekleri için kullanan var mi ?
Neyde kullandinizBiz geçen yıl kullandık memnunuz
Neyde kullandiniz
Maşallah kullaadiginiz yillarda boyle buyumedi mi ürün
Tek uygulama yayıcı yapıştırıcıyla