1,25 yapalım yetermi her seferde 30 tl mazot yakıyoz daa
Yusuf abi etme Yaw bu kapitalizm senide değiştirmiş [emoji23][emoji23] bari % 100 kâr ii diyorsun yani
1,25 yapalım yetermi her seferde 30 tl mazot yakıyoz daa
koku olmuyor demişsiniz sütünüzde, kaç kg fabrika yemi veriyorsunuz veya vermiyor musunuz?nasıl beslediğinizi paylaşabilir misiniz rasyon olarak ve ne kadar süt alıyorsunuz?1 -1.5 ton arasında değişiyor arabamla şehirdeki marketlere 1.75 den satıyorum 600 kg mı da pastaneye dondurma yapımı için 1.80 ₺ veriyorum kalanıda mandıraya 1.5₺ den veriyorum oda sadece benim sütümden yoğurt ve yağ yapıyor ortalama 1.65 e denk geliyor günlük benim montofon olduğu için sütüm 4.2 yağlı % 9 km içerdiği için satışta zorluk çekmiyorum birde koku benim avantajım piyasada marketler koku olmayan süt bulamıyor benim sütüm rakip tanımaz o konuda
Zooteknist
koku olmuyor demişsiniz sütünüzde, kaç kg fabrika yemi veriyorsunuz veya vermiyor musunuz?nasıl beslediğinizi paylaşabilir misiniz rasyon olarak ve ne kadar süt alıyorsunuz?
Maşallah Allah bereket versin. Günlük 1600 -2400 tl arasında para kazanıyorsunuz ayda en az 48000 tl eder bu. Bence gayet güzel para. Bereketli olsun tekrardan.