Sütünüzü nasıl satıyorsunuz?

1 -1.5 ton arasında değişiyor arabamla şehirdeki marketlere 1.75 den satıyorum 600 kg mı da pastaneye dondurma yapımı için 1.80 ₺ veriyorum kalanıda mandıraya 1.5₺ den veriyorum oda sadece benim sütümden yoğurt ve yağ yapıyor ortalama 1.65 e denk geliyor günlük benim montofon olduğu için sütüm 4.2 yağlı % 9 km içerdiği için satışta zorluk çekmiyorum birde koku benim avantajım piyasada marketler koku olmayan süt bulamıyor benim sütüm rakip tanımaz o konuda
Zooteknist
koku olmuyor demişsiniz sütünüzde, kaç kg fabrika yemi veriyorsunuz veya vermiyor musunuz?nasıl beslediğinizi paylaşabilir misiniz rasyon olarak ve ne kadar süt alıyorsunuz?

koku olmuyor demişsiniz sütünüzde, kaç kg fabrika yemi veriyorsunuz veya vermiyor musunuz?nasıl beslediğinizi paylaşabilir misiniz rasyon olarak ve ne kadar süt alıyorsunuz?

Ortalama 25-30 arası değişiyor
Koku için özel%100 pamuk süzgeçlerim var filitreden geçiriyorum günlük temizleme yapıyorum sağım öncesi sonrası uyguladığım yöntemler
Böylelikle koku olmuyor pH 6.7 olarak sabit tutuyorum
Rasyon da süt yemi kullanıyorum evet
Yulaf fiğ arpa karışımı
Melas
Pancar posası
Korunga
M sılajı
Buğday sapı
Razmol