PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
süt hayvancılığı yapanlar azaldı mı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1457444" data-attributes="member: 59451"><p>Evet, umutları baltalayan yönetimler başımızdan eksik olmayacağı çok bariz net, hayır karamsar olmayalım diyoruz ama hep yanılıyoruz zaten, yalanla dolanla çocuk kandırır gibi sözlerle yönetimler işine geldiği icraatı yapıyor, tarımsal işlerde parametreler umurlarında bile değil, hatta örneğin süte zam yapılırsa enflasyon artar diyerek icraatlarının sadece işlerine geldiği gibi olduğunu gösterirken buna halkıda inandırmaya çalışabiliyorlar.</p><p></p><p> Bu durumun düzelme ihtimal sıfır, haa umudunu kaybetmeyenleri sahaya alalım lütfen, gençleri umut vaadeden sözlerle kandırmayalım, tek yapılması gereken artık yalandan dolandan uzak yönetimler oluşturmak, herkes biliyorki bu mümkün değil, hatta ben ihtimal olarak sıfır ihtimal diyorum. </p><p></p><p> Gemi anakaraya ha vardı ha varacak diye diye kürekçileri sürekli genç kürekçilerle değiştirmeye çalışmak neyin nesi peki?, hepimiz aynı gemideyiz diyenlere kürekçi lazım, kürekçiler aynı gemide değilmiş gibi davranmaktan vazgeçilmeyeceği gün gibi ortada,, kürekçilerin elinde sadece kürek olacak kürek çekecekler başka bişey ne düşünülür nede uygulanır vesselam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1457444, member: 59451"] Evet, umutları baltalayan yönetimler başımızdan eksik olmayacağı çok bariz net, hayır karamsar olmayalım diyoruz ama hep yanılıyoruz zaten, yalanla dolanla çocuk kandırır gibi sözlerle yönetimler işine geldiği icraatı yapıyor, tarımsal işlerde parametreler umurlarında bile değil, hatta örneğin süte zam yapılırsa enflasyon artar diyerek icraatlarının sadece işlerine geldiği gibi olduğunu gösterirken buna halkıda inandırmaya çalışabiliyorlar. Bu durumun düzelme ihtimal sıfır, haa umudunu kaybetmeyenleri sahaya alalım lütfen, gençleri umut vaadeden sözlerle kandırmayalım, tek yapılması gereken artık yalandan dolandan uzak yönetimler oluşturmak, herkes biliyorki bu mümkün değil, hatta ben ihtimal olarak sıfır ihtimal diyorum. Gemi anakaraya ha vardı ha varacak diye diye kürekçileri sürekli genç kürekçilerle değiştirmeye çalışmak neyin nesi peki?, hepimiz aynı gemideyiz diyenlere kürekçi lazım, kürekçiler aynı gemide değilmiş gibi davranmaktan vazgeçilmeyeceği gün gibi ortada,, kürekçilerin elinde sadece kürek olacak kürek çekecekler başka bişey ne düşünülür nede uygulanır vesselam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
süt hayvancılığı yapanlar azaldı mı...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt