Kıraç arazi için mi soruyorsunkorunga 2 kez biçebilirmiyiz peki ?
Kıraç arazi için mi soruyorsunkorunga 2 kez biçebilirmiyiz peki ?
Kıraç arazi için mi soruyorsun
Bizim korunganin rakımı 1700 de biz bicemiyoruz bir sene haziran sonunda Balya yapıldıktan sonra güzel yağmur yagmisti bir karış yükselmişti köyün çobanları bayram ediyordu içinde[emoji4]evet kıraç arazi yükseklik 300m
Mevzu korungaya gelmiş madem sorayım; ben mart ayında korunga ektim fakat havalar çok kurak gitti çıkış zayıf oldu şimdi bayağı büyümüşler 1 karış kadar olmuşlar bu yıl çiçek açar mı? Açmasa da biçmek gerekir mi? Bu zamandan sonra artık bizim buralar iyice ısınır ve kurak gider korunga kurur mu? İlk defa ektik buralarda eken de yok
hocam tohum mu alacaksın sen normalde yeşil biçilir 4 yıl desteklemesi var ekonomik ömrü 4 yıl 4 yıldan sonra tekrar ekersin iyi bakarsan 5 6 yılı görür belkiMevzu korungaya gelmiş madem sorayım; ben mart ayında korunga ektim fakat havalar çok kurak gitti çıkış zayıf oldu şimdi bayağı büyümüşler 1 karış kadar olmuşlar bu yıl çiçek açar mı? Açmasa da biçmek gerekir mi? Bu zamandan sonra artık bizim buralar iyice ısınır ve kurak gider korunga kurur mu? İlk defa ektik buralarda eken de yok
Tohum almayacağım ama çiçek açarsa arı götürecem ilk yıl açmaz falan dedilerhocam tohum mu alacaksın sen normalde yeşil biçilir 4 yıl desteklemesi var ekonomik ömrü 4 yıl 4 yıldan sonra tekrar ekersin iyi bakarsan 5 6 yılı görür belki
Tohum almayacağım ama çiçek açarsa arı götürecem ilk yıl açmaz falan dediler
İlk sene Bizim burada çiçek açtığını görmedim sizin iklim nasil açar mı boylanirsa açar burda bir karış olur öyle bırakırız seneye bicerizTohum almayacağım ama çiçek açarsa arı götürecem ilk yıl açmaz falan dediler