suriye için 35 bin ton un gönderilmeye başladı..gülermisin ağlarmısın .arkadaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: suriye için 35 bin ton un gönderilmeye başladı..gülermisin ağlarmısın .arkadaş.

Şurada yazılanlara hayret etmemek elde değil.
İçinizde kaç kişi gitti Çanakkale şehitliğine ve orada şehit olanlara baktı,
Bunların doğum yerlerini inceledi...
Ben gittim gezdim, inceledim, fotoğraflar çektim.
Orada Suriye, Yemen, Halep, Musul, Kerkük Bosna, Kosova, Filistin, Arabistan, Bulgaristan ' dan kısaca eski Osmanlı topraklarının her beldesinden şehitler var.
Bizler koca bir İmparatorluk bakiyesiyiz.
Bizler, Yunanistan, Bulgaristan, Irak gibi devletçikler değiliz.
Şu soruyu kendimize sormalıyız?
İran neden bu kadar ilgileniyor, İran ilgilenirken Azerbaycan neden sesiz kalıyor?
Çünkü, İran Köklü devlet tecrübesi olan bir ülkedir.
Başka kimler sesiz değil?
Rusya, Çin, ABD; Fransa, İngiltere, Almanya, İtalya gibi köklü devlet gelenekleri olan ülkeler.
Lütfen Şimdi düşünelim...
Türkiye hangi kategoride olmalı?
Birkaç çuval unun hesabını yaparak bir köşede oturmalı mı?
Yoksa tarihin omuzlarına yüklediği misyonumu üstlenmeli.
Sevgi ve saygı ile.

Ynt: suriye için 35 bin ton un gönderilmeye başladı..gülermisin ağlarmısın .arkadaş.

yardıma ıhtıyacı olana yardım şart
ama yanlış olan bızım surıyeye karşı tutumumuz daha dune kadar başbakanlar abı kardaşdı ne degişdi bana gore direnişci dedıklerı ınsanlar vatan haını eset kendı ulkesını savunuyor bızım basımızda teror belası varken bız neden torıstı desteklıyoruz kıme hızmet

yardım etsinler ama arkadaşlar dogru söylüyor kendi vatandaşımız ac kişi başı 300-400tl gibi bi para veriyor her ay devlet gecenlerde tvde gördüm tam hatırlamıyorum kendi vatandaşımız dışarda yatıyor ona yardım etsin sen suriyeye mülteci olarak git bakalım ne yapıyorlar

Hakan TOKSOY link=topic=61564.msg685224#msg685224 date=1358090934' Alıntı:
bu insanlar zaten Türkiye ye değil Kürdistana gömülecek onları bu ülkeye getiren insanlar Türkiye nin bölünmüşlüğünü kabullenen insanlardır.
Türkiye Dünya nın Müslüman bekçisi olmuşken bugün Suriye ye yapılan geçen yıl Miyammar a yapılan yardımlar olurken
her yıl binlerce müslümanın hacılık ve ümre için ziyaret ettiği Sudi Arabistan acaba düyadaki müslümanlar için ne yaptı?
bu ülkeye hacılık ve ümre için giden insanlardan alınan paralar ne için toplanıyor?

hiç kımse ulkede olup bıtene bişey dıyemıyoda yada kendı tarafları oldugu için soylemıo benım yazdıgım 8 harflık kelımemı küfür oluyo.demekkı turk mılletı olarak layıgız buna .bişeyde demıyorum.ama 10 yıl sonra turkıyede suryenın durumuna dusunce burda susanlara yada yada o 8harflık kelımeyı argo karsılayanların gorucem ........... ozaman

Bizim Suriye ile aramızda hiç bir sorun olmaması gerekiyordu. Akıllı politika bence budur. Kapat sınırını bu sizin kendi iç işleriniz kendi aranızda halledin beni bulaştırmayın dememiz gerekiyordu. Burada bazı arkadaşlarımız müslüman kardeşimizi korumayalım mı diyorlar. Peki Esad hristiyan mı o da müslüman, bi tarafı yapayım derken öbür tarafı yıkmaktasın böyle düşünerek. Ayrıca bende vatanını ne olursa olsun terkedene haindir derim. Allah korusun böyle bir şey bir daha olmasın, kurtuluş savaşında bizim atalarımız hiç bir yere sığınmadı tüm şartlarda vatanımızı kahramanca savundular.Suriyenin durumu farklı, çünkü Suriyenin bölünmesini amerika, kendi ve israilin çıkarları için istiyor. Maalesef bizimkilerde bu konuda amerikaya hizmet ederek ceremesini bu şekilde bize ödetiyorlar.

ydincbayram link=topic=61564.msg685369#msg685369 date=1358103011' Alıntı:
Bizim Suriye ile aramızda hiç bir sorun olmaması gerekiyordu. Akıllı politika bence budur. Kapat sınırını bu sizin kendi iç işleriniz kendi aranızda halledin beni bulaştırmayın dememiz gerekiyordu. Burada bazı arkadaşlarımız müslüman kardeşimizi korumayalım mı diyorlar. Peki Esad hristiyan mı o da müslüman, bi tarafı yapayım derken öbür tarafı yıkmaktasın böyle düşünerek. Ayrıca bende vatanını ne olursa olsun terkedene haindir derim. Allah korusun böyle bir şey bir daha olmasın, kurtuluş savaşında bizim atalarımız hiç bir yere sığınmadı tüm şartlarda vatanımızı kahramanca savundular.Suriyenin durumu farklı, çünkü Suriyenin bölünmesini amerika, kendi ve israilin çıkarları için istiyor. Maalesef bizimkilerde bu konuda amerikaya hizmet ederek ceremesini bu şekilde bize ödetiyorlar.

Ayrıca bende vatanını ne olursa olsun terkedene haindir derim. Allah korusun böyle bir şey bir daha olmasın, kurtuluş savaşında bizim atalarımız hiç bir yere sığınmadı tüm şartlarda vatanımızı kahramanca savundular.

Bu satırlar için size, ayrıca size teşekkür ederim.
Konunun özeti.

estağfurullah abi. faydalı olduysak ne mutlu.. Bilinçlendirmek lazım insanlarımızı, yoksa insanımızın bir benzeri tüm dünyada yok.

Arkadaşlar fikirleriniz ve sıkıntılarınız anlayabiliyorum ancak sitemizde siyaset içerikli konulara pek yer vermiyoruz.Tarımla alakalı olanlara mümkün olduğunca müdahale etmek istemiyoruz,bu konuda da 2 sayfa müdahale olmadı.Ancak sonu iyi yerlere varmayacak,onun için konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...