Sürekli dönen kuyruk mili hakkında 3.085

Ynt: Sürekli dönen kuyruk mili hakkında 3.085

Bir Sıkıntı Çıkaracağını Zannetmiyorum Fakat Bir Ustayada Götürsen Olur :)

Bir sıkıntı çıkarmaz 683 üniversalde de dönüyor yıllardır aynı şekilde.

Bazen soruyorlar neden boşta dönüyor diye Motor tarlaya gidiyoruz diye seviniyor ondan çeviriyor diyorum :D

john deere lerde genelde olan bi durum yag eksikligi yada balatanın eskimesinden kaynaklanan bi durum hiç bi sorun olmaz 540 ve 540 e konumunun ortaya getirdinmi dönmez dönsede elle tutulur birde yagına bakın yag eksikse cok yapar ısındımı durur

historyman link=topic=75635.msg892706#msg892706 date=1400709000' Alıntı:
Emre 286g u alınca bizde aynı bocalamayı yaşadık iki kademe sanıyorduk burada konuyu açınca nail abinin fotoğraflı anlatımıyla işi çözdük tekerleğin hareketiyle dönen ve bir de sadece motorun hareketsiz halinde çalışan iki kademesi var ortası ise boş kademe zaten biz onu fark etmemişiz sanırım sende de aynısı oldu
Bunda tekerlekten hareket pozısyonu yok ki traktor dururken donüyor bakalım su yerleri bi ekelim de bakıcam bi çaresine

Traktorun bi ozelligi o arkadasim korkma hic ya isininca durur yada durmasada bsi olmaz tutunca durur hemrn zaten bi ekipman takincada donmez bizim 398 de oyleydi mf lerde hep var bi ozellik falan gibi bisey icin rahat olsun alk-*s

merhaba arkadaşlar bende 3.075d var 2005 mod eski kasa yeni aldık benimde kuyruk mil bi sorun var sanırım traktör çalışırken kuyruk miline geçmiyor traktörü istop edip kuyruk miline geçirip öyle kullanıyorum.boştayken kuyruk miline geçiyor ama ekipman bağladığımda geçmiyor hiç bi şekilde kolu geriye çektiğimizde teker bağlı ona hemen geçiyor. yardımcı olabilirmisiniz ?

Benim bağımsız kuyruk milli 260 gold da var o sorun elle tutunca bile duruyor bazen dönmüyor arkadaşların değiği gibi yağın ısınması ile alakalı durum büyütecek bi şey yok