Süperline

Ynt: Süperline

acaba fıyatlar ne zamankı cunku ben pazarlık yapıyorum 53 den aşagı ınmedı bayı 85 hp ye
aydınlatırsanız memnun olurum

Bence hiç niyetlenme birader. ben bu traktörün orjinalini (YTO marka) italyada fuarda gördüm. kalite namına bişey yok. burada üretilenin de ondan aşağı kalacağını sanmam. adı üstünde çin malı. parçalar çinden gelip türkiyede monte oluyor sanırım.

manas link=topic=4701.msg158108#msg158108 date=1235342664' Alıntı:
acaba fıyatlar ne zamankı cunku ben pazarlık yapıyorum 53 den aşagı ınmedı bayı 85 hp ye
aydınlatırsanız memnun olurum

ya her yanı fiat ve new holland tan inşallah kalitedende biraz onlara çekmiştir ama kubotadn daha iyi gibi gözüküyo

Kubotanın yanından bile geçemez bunlar. sen kubotayı fazla küçümseme, avrupada ve amerikada newholland ve john deere ' in pabucunu dama atmak üzere kubota. New hollandın italyadaki fabrikasında sökülüp incelenen kubotalar var, demekki bu markadan çekiniyorlar ki inceleme gereği duyuyorlar.

krool link=topic=4701.msg172889#msg172889 date=1239733500' Alıntı:
ya her yanı fiat ve new holland tan inşallah kalitedende biraz onlara çekmiştir ama kubotadn daha iyi gibi gözüküyo

ersanakyai link=topic=4701.msg172894#msg172894 date=1239734292' Alıntı:
Kubotanın yanından bile geçemez bunlar. sen kubotayı fazla küçümseme, avrupada ve amerikada newholland ve john deere ' in pabucunu dama atmak üzere kubota. New hollandın italyadaki fabrikasında sökülüp incelenen kubotalar var, demekki bu markadan çekiniyorlar ki inceleme gereği duyuyorlar.
olabilir ama bizde genel olarak şu vardır çin malı dedinmi biraz ön yargılı oluruz yani açık söyliyim kubota hakkındada öyle fazla bi araştırma yapmadım verdiğin bilgiler için saol

Rica ederim. Çin malı dendiği için ön yargılı değilim, bu traktörün orjinalini (YTO markası) incelediğim için bu şekilde düşünüyorum. Eima fuarındaki en kalitesiz traktör bence YTO idi.

Kısa süreliğine de olsa ön yükleyicili bir Kubotayı da kullanma fırsatı bulmuştum. Gerçekten kaliteli bir japon markası. Karşılaşırmamı bunlara dayanarak yaptım, ön yargıyla değil.

krool link=topic=4701.msg174355#msg174355 date=1240340151' Alıntı:
olabilir ama bizde genel olarak şu vardır çin malı dedinmi biraz ön yargılı oluruz yani açık söyliyim kubota hakkındada öyle fazla bi araştırma yapmadım verdiğin bilgiler için saol

Holland link=topic=4701.msg155475#msg155475 date=1234738914' Alıntı:
%50 çin otaklığı olan bi makina için çok yüksek fiyatlar, işin içinde çinin parmağı varsa biraz dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum..
..
14 inç 6 lı pullukla 1000 m2 de 1.6 litre yakıt tüketen traktörün kaç beygir olduğunu merak ettim açıkcası..
..
heralde az yakar 14 kucuk pulluk sonra 6 lı cok yer goturur hem yakıt hem zaman tasarrufu şunlar bi ara gelsın trakyada deneme yapsınlar tdag da falan o motorla bi kappuz yeri hazırlaylım bakalım o bizim pulluklardada o kadar mı yakacak

kiraz festiwalınde geldı gordum dedigi gbi fiat benzerlıgı war dikkatimi çeken ön diferensıyal tamamen fiat ama tek fark dökum insanın gözune batıyor kötü dökum. sonra aksesuarlar falan cok ayak altı yakıt tankı imdat walfi dolap falan .ayrıca vites olayında sorun war sanırım zor gecıodu . burda konustugumuz bi adam wardı ben yaptım bu motoru dıodu herkesle oo ilgilenıodu tel no brakmıstı tarla denemeleri için kaybettım

arkdaşlar kusura bkmayın ama kubotanın ne olduğunu bilmeden konuşmayın kubota orjinal japon malı üstelik bz bayisiyiz sitemizde resimleri mevcut isteyen bakabilir kubotanın 95 liğide 5 ' li 14 noda 3litreden az yaktı hmde 2500m2 de üstelik şasede sürdük vede 2 takviye 6yla çekti hızını görseniz ağzınız açılır kalırdı bu arada bu ytolarıda kötülemeyelim arkadaşında dedği gibi her yeri 110-90 en bastini söleyim size yakıt deposu arka tarafta 110-90ınki gibi ama tek hatası var işte şanzımanı değiştrmeleri lazım hiç pratikliği yok geri vitesinin bi shuttle olması lazımdı onun haricinde her yeri güzel o motorun saygılarımla...

arkadaşlar ben süperline,yı kulandım ve gördüm meraklısı varsa videosunu gönderebilirim mardinde tarla günü yaptık çizel çeken var 16,lı puluk çeken var 24,li koble çeken traktörler var hangisini istiyorsanız gönderebilirim istiyen varsa tl 100 a ile çekiştıriz 3095 mf ile çekiştırırız türkiyedeki süperline emsalı ve hp.si bir olan bütün traktörlerle hazırız evet fabrika yeni ufak tefek sorunlar var ama makina mükemel istiyen buyursun hepinizi saygı ile selamlıyorum

arkadaş bu hemen piyasaya girme ile olmaz bir defa kendini kanıtlamak lazım bide fiyatları çok 95 beygirliği için ben bir bayi ile görüştüm 73 dedi takas dedim benim 2006 orjinal kabinli 266 gold için 30 sayıyor 4x4 1300 saatte sen piyasaya yeni giriyon bu fiyatlar çok bir kendini kanıtla sen sonuçta yeni üretim yapan bir firmasın dünyada adını duyan yok bu işler çekme ile çekiştirme ile olmaz teşekkürler.

selam fetih bey siz hangi bayi,aradınız size bu fiyatı söyledi beni bilgilendirsenız sevinırım haklısınız piyasada kendini kanıtlamış markalar var adamlar traktör deyıl etiket satıyorlar ama sabırlı ol süperline kendini kanıtlıyacak türk çiftçisi karlı ve kazançlı çıkacak bu traktör piyasasında bırakın markalar çoğalsın avrupa lının elinden kurtulalım fakında mısın üç sene önce landini 75 hp.traktörü 70.bin tl ye satıyordu bu gün türkiyede 32 marka cirit atıyor sizden ricam yerli mallara yüklenın koç.da fazla şımartmıyalım rakipler bulunsun kazanan bizim çiftçimiz emekçimiz olsun selamlar saygılar

mehmet aslan link=topic=4701.msg272876#msg272876 date=1272825681' Alıntı:
selam fetih bey siz hangi bayi,aradınız size bu fiyatı söyledi beni bilgilendirsenız sevinırım haklısınız piyasada kendini kanıtlamış markalar var adamlar traktör deyıl etiket satıyorlar ama sabırlı ol süperline kendini kanıtlıyacak türk çiftçisi karlı ve kazançlı çıkacak bu traktör piyasasında bırakın markalar çoğalsın avrupa lının elinden kurtulalım fakında mısın üç sene önce landini 75 hp.traktörü 70.bin tl ye satıyordu bu gün türkiyede 32 marka cirit atıyor sizden ricam yerli mallara yüklenın koç.da fazla şımartmıyalım rakipler bulunsun kazanan bizim çiftçimiz emekçimiz olsun selamlar ben dün aradım telefonla bayiyi toprak tv de reklamını gördüm ordan aradım galiba çanakkale bayisiydisaygılar