sulama ekıpmanlarına bakım

Ynt: sulama ekıpmanlarına bakım

ramazanpullu link=topic=69961.msg799904#msg799904 date=1385355219' Alıntı:
güzel paylaşım ekim çok olursa ekipman olması gerekir yoksa işin hakkından gelinmez
siprinke suladığınız yerlerde memmun kaldınızmı verim nasıldı
ramazan sprimk sulama okadar memnun degilim işin acıgı

R.çiftçi link=topic=69961.msg800009#msg800009 date=1385392968' Alıntı:
Bende diyecektim, ılgındaki boru fabrikasının önümü burası diye. :)
ılgındakı AKPLAST ama ben kalıtesınden memnun olmadıgım ıcın bır tek akplast yok PANPLAST konya erhas ve egeyıldız markalar

ikizceli link=topic=69961.msg842018#msg842018 date=1391715671' Alıntı:
abi aksaraydan konyaya giderken konyaya girmeden sag tarafta böyle bir yer var jd ler felan 5-6 tane havlunun için de orası burasımı ?
orası akören kışla oradakı avlu ıcındekı bınalar alper tohumculugun hemen yanındakı arazıdekıler doga tohumculuga aıt burası cıhanbeyliye baglı cıhanbeylı yunak yolu arasında

masallah, bu kadar boruyu fabrikasinda bir arada gormustum :) baska bir sulama sistemini dusunmediniz mi ? ornegin tamburlu sulama makinalari, kanat sistemi ile patateste en azindan elektrik tasarrufu saglayacaktir diye dusundum, gerci bilip henuz kullandigimizdan degil ama bu sene bir tane almaya calisiyoruz.

cem.ispir link=topic=69961.msg842371#msg842371 date=1391784714' Alıntı:
masallah, bu kadar boruyu fabrikasinda bir arada gormustum :) baska bir sulama sistemini dusunmediniz mi ? ornegin tamburlu sulama makinalari, kanat sistemi ile patateste en azindan elektrik tasarrufu saglayacaktir diye dusundum, gerci bilip henuz kullandigimizdan degil ama bu sene bir tane almaya calisiyoruz.
inş gönlündekı makınayı alırsın pivot olmaz arazının cogusu kıralık tamburluyuda denemişdik ama olmadı mını sprınglede 80 dekar bır parselı suladık gecen yıl ama en ıyısı bıldıgın yol