şu köpeğe bakın bi

Ynt: şu köpeğe bakın bi

OkayKANGAL link=topic=42253.msg385728#msg385728 date=1303404442' Alıntı:
kapıda yata yata , yiye içe semirmiş bir erkek kangal bu köpek ... bak almanda olsa sahibi kulakları kesmiş .. iyi yapmış ... ıçkın köpeğe benziyor bence .... ama genelde bu kangal köpeğinin erkeği pek bir iş yaramaz .. davara itmez , kurt kovalamaz , adam kovalamaz ... anca yer içer yatar vede o malum görevi yerine getirir ... hatta başka köpeklerlede boğuşmaz ....
Senden daha güzel yorumlar beklerdim Okay. :) :) :) Senki Turhan Kangal in soyundansin. Belliki pek ic ice olmamissin itlerle. Gerci herkes köpek sevecek degil. Daha dogrusu benim gibi b*kunu cikaracak degil...Bizimkisi hoby disinda bi ara resmen tutkuydu. Bu arada baliga sardim. Köpek hem zor hemde pahaliya geliyor.)))

satocan58 link=topic=42253.msg385967#msg385967 date=1303414679' Alıntı:
Senden daha güzel yorumlar beklerdim Okay. :) :) :) Senki Turhan Kangal in soyundansin. Belliki pek ic ice olmamissin itlerle. Gerci herkes köpek sevecek degil. Daha dogrusu benim gibi b*kunu cikaracak degil...Bizimkisi hoby disinda bi ara resmen tutkuydu. Bu arada baliga sardim. Köpek hem zor hemde pahaliya geliyor.)))

kangal köpeğinin özellikleri saymakla bitmez ... hepsini geçtim duruşu yeter .... o ayrı
ama doğru ya doğru ... davarın sürün yoksa dişi köpek bakmaya gerek yok ... alacan bir erkek köpek yedirecen içirecen aslan gibi yelesini sallayıp gezecek ...
birde bişe yapmaz dediysek fevri hareketlerde bulunmaz ....
kafasını attırmamak lazım ... bir yaşında iyi bakılmış bir erkek kangalın cüssesi neler yapabileceğini az çok belli eder ...

birde benimde bazı duyduklarıma göre bu kafkas çoban köpeği , bu cüssesinin hakkını pek veren bir köpek değilmiş ....
yani kangal kadar işlevselolmuyormuş ....

OkayKANGAL link=topic=42253.msg385994#msg385994 date=1303415718' Alıntı:
kangal köpeğinin özellikleri saymakla bitmez ... hepsini geçtim duruşu yeter .... o ayrı
ama doğru ya doğru ... davarın sürün yoksa dişi köpek bakmaya gerek yok ... alacan bir erkek köpek yedirecen içirecen aslan gibi yelesini sallayıp gezecek ...
birde bişe yapmaz dediysek fevri hareketlerde bulunmaz ....
kafasını attırmamak lazım ... bir yaşında iyi bakılmış bir erkek kangalın cüssesi neler yapabileceğini az çok belli eder ...

birde benimde bazı duyduklarıma göre bu kafkas çoban köpeği , bu cüssesinin hakkını pek veren bir köpek değilmiş ....
yani kangal kadar işlevselolmuyormuş ....
Abi uzunyıllardan beri köpeklere meraklı olan biri olarak söyleyim Bu cinslerin içinde en iyisi kangaldır. Kangal aham şaham çok büyümez. ama atiktir kıvraktır. zekidir. Malaklılar vardır msela onlarda çoban köpeğidir ama daha iridir kangaldan fakat kangal kadar davarda iş yapmaz. daha çok bekçilik. yani cüsse olarak büyük olsun göz boyasın. cüssesi çok büyük olan köpek hantal kalır çabuk yorulur