Geçen haberlerde gördüm belediye salep fidesi dagitiyodu bu mevsimdemi dikiliyo acabaBen bu aralar Salep yetiştiriciliğini araştırıyorum. İmkanlar el verirse seneye 200 m2 salep dikimi yapacam birde hiyar serası yapmayı planlıyorum.
Geçen haberlerde gördüm belediye salep fidesi dagitiyodu bu mevsimdemi dikiliyo acabaBen bu aralar Salep yetiştiriciliğini araştırıyorum. İmkanlar el verirse seneye 200 m2 salep dikimi yapacam birde hiyar serası yapmayı planlıyorum.
Nerde dağıttı ben denk gelmedimGeçen haberlerde gördüm belediye salep fidesi dagitiyodu bu mevsimdemi dikiliyo acaba
Aralikta mi ekiliyo seraya mi acabaNerde dağıttı ben denk gelmedim
Yeşilyurt belediye sı de salep ekti Aralık ayında
Yumrusu Eylül Ekim'de ekiliyor fide Aralık başı abi.Aralikta mi ekiliyo seraya mi acaba
Salep işi baya iyi gözüküyor kağıt üstündeBen bu aralar Salep yetiştiriciliğini araştırıyorum. İmkanlar el verirse seneye 200 m2 salep dikimi yapacam birde hiyar serası yapmayı planlıyorum.
Pahalı olur ama pazar bulmak önemliticari olarak bir donem badem ekiliyodu malatyaya tamam badem cerezcide pahalı ama sen satamiyosun bahce yetiştirip pisman olan var kaysi olsa seyar satıcı bile aliyo bu isler bolgesel oluyo bi tanıdığım tuncelide antep fıstığı yetiştirmiş satamiyotum antebe yolluyom 15 liraya aliyolar dedi ama cerezcide 120 lira o yuzden @Yunus sarı hesabı ticari olarak iyi tartmak lazim ıhlamur da iyi değilmiSalep işi baya iyi gözüküyor kağıt üstünde
O yüzden hiyar da iyi abiPahalı olur ama pazar bulmak önemliticari olarak bir donem badem ekiliyodu malatyaya tamam badem cerezcide pahalı ama sen satamiyosun bahce yetiştirip pisman olan var kaysi olsa seyar satıcı bile aliyo bu isler bolgesel oluyo bi tanıdığım tuncelide antep fıstığı yetiştirmiş satamiyotum antebe yolluyom 15 liraya aliyolar dedi ama cerezcide 120 lira o yuzden @Yunus sarı hesabı ticari olarak iyi tartmak lazim ıhlamur da iyi değilmi
Tek yıllık urun herzaman daha karlı tabiO yüzden hiyar da iyi abi
Abi güzel bir sera yapılırsa 2 günde bir hasat edilir. Hiyarın fiyatı şimdiye kadar ayak altı olmadı ama ben bu işe girersem kesin olurTek yıllık urun herzaman daha karlı tabi
O is yapabilsen 12 ay para ederAbi güzel bir sera yapılırsa 2 günde bir hasat edilir. Hiyarın fiyatı şimdiye kadar ayak altı olmadı ama ben bu işe girersem kesin olur
Normal düz sera ile başlıyacak sonra duruma göre iklim kontrolü ne geçerimO is yapabilsen 12 ay para eder
İki günde toplamadigin zaman kürek sapı gibi olurNormal düz sera ile başlıyacak sonra duruma göre iklim kontrolü ne geçerim
Valla evdekiler yapacak paralarını kendileri kazansınlarİki günde toplamadigin zaman kürek sapı gibi olur
Onun kaliteli tohumları var onlardan ek kibar kalır fazla büyümez raf ömrü yüksek . Tohum fiyatı da pahalı tabiValla evdekiler yapacak paralarını kendileri kazansınlar
Araştırım hemşerim. Daha önce yaptın mı seraOnun kaliteli tohumları var onlardan ek kibar kalır fazla büyümez raf ömrü yüksek . Tohum fiyatı da pahalı tabi
Hatırımda kalan Toros marka olacak tı
Sera yapmadım hiçAraştırım hemşerim. Daha önce yaptın mı sera