STANDT ERKUNT,, DENİZLİ FUARI

Ynt: STANDT ERKUNT,, DENİZLİ FUARI

umut71 link=topic=52738.msg545748#msg545748 date=1330017661' Alıntı:
erkunt baya aşmış kendini eline sağlık sağol güzel fotolar ama nedense ana sayfaya almamışlar orada hala 19.02 tarihli nh fotoları var..
evet haklısın nh olunca hemen ana sayfaya konuyor erkunt daha hiç ana sayfada görmedim ben yetkililerden rica ediyorum bu yeni erkuntları bari ana sayfaya koysunlar uyrra*-*-

Özellik olarak baya geliştirmişler işi. Çekiş ve yakıkta nasıllar bilinmez perkins motor kulanmışlar gene. Türkiye ' ye hayırlı olsun

Güzel fotoğraflar.
Fakat bu vites olayını hala anlayamadım ben. Resimde 2 tane vites kolu görünüyor , söylenene göre 16+16 vites bu traktör , yani 4 tane yavaş , 4 tanede takviye vitesi var , ayrıca her viteside 2 ye bölen MF lerde buçuk diye tabir edilen sistem yok mu? Uzun vites kollarının birisinde görebildiğim kadarıyla 1,2,3,4 yazıyor , vites yani , diğeride debriyaja basarak ileri-geri manevra yapılmasını sağlayan nh ' lardaki gibi mekik kolu. Ben mi yanlış anladım fotoları , Erkunt kullanıcılarından biri anlatırsa memnun olurum. Takviyeyi hala göremedim. :) Ayrıca vites kolunun üzerindeki düğme ne işe yarıyor , debriyaja basmadan 1 den 2 ye atabiliyor muyuz o düğme sayesinde?

ufukk link=topic=52738.msg547062#msg547062 date=1330174475' Alıntı:
Güzel fotoğraflar.
Fakat bu vites olayını hala anlayamadım ben. Resimde 2 tane vites kolu görünüyor , söylenene göre 16+16 vites bu traktör , yani 4 tane yavaş , 4 tanede takviye vitesi var , ayrıca her viteside 2 ye bölen MF lerde buçuk diye tabir edilen sistem yok mu? Uzun vites kollarının birisinde görebildiğim kadarıyla 1,2,3,4 yazıyor , vites yani , diğeride debriyaja basarak ileri-geri manevra yapılmasını sağlayan nh ' lardaki gibi mekik kolu. Ben mi yanlış anladım fotoları , Erkunt kullanıcılarından biri anlatırsa memnun olurum. Takviyeyi hala göremedim. :) Ayrıca vites kolunun üzerindeki düğme ne işe yarıyor , debriyaja basmadan 1 den 2 ye atabiliyor muyuz o düğme sayesinde?

Ufuk abi 1,2,3,4 yazan vites kolunun üzerindeki düğmeye bastığın zaman buçuk oluyor. Yani 8 vites oluyor. Bir adette koltuğun altında yan konumlanmış takviye kolu var. Oradan da 2 takviye oluyor. Yani toplamda 16 vites oluyor. En sağdaki vites koluda dediğin gibi bildiğimiz ileri-geri mekik kolu oluyor.

Teşekkürler Erkan,
Buçuğu debrijaja basmadanmı devreye alıyorsun?

çektiğin videoda galiba biz çalıştırmıştık saat 10.30-11.00 gibi olması lazım Cihan_özece ile birlikte denemiştik....

tavaslı_okan link=topic=52738.msg547252#msg547252 date=1330190082' Alıntı:
çektiğin videoda galiba biz çalıştırmıştık saat 10.30-11.00 gibi olması lazım Cihan_özece ile birlikte denemiştik....
şimdi baktım 12:55 te çekmişim uyy-*s