ssangyong korando sport

hayırlı olsun yusuf abım uzak dogudan avrupaya kadar makıne parkının en ıyılerını secıyorsun maasallah ;) allah ıyı gunlerde kullanmak nasıp etsın .

Maşallah . hayırlı olsun yusuf ağa .
Hemen kızma ama bişey sorcam , en son fotodaki oo yeşil catılı yer ne olaki bek merak ettimde . ( faceden biliyom ama burdanda ben sorayım dedim ,gıçıklık olsun diye . )
hacımemet..yok niye kızayım..
o kırmızı kulübeyi oraya yapanın taa...
bunu size buluşmada muhanbetle anlatacam.. :)
Hayırlı uğurlu olsun abi keyifli sürüşler servis ve parça sıkıntısı yok Mercedes iştiraki birçok parçası oluyor. Kayseri servisten Mercedes baskı balata seti verdiler arkadaşa orjinali o an için ellerinde yoktu.
Sağol yaşarım aynen öyle motor ve şanzıman mercedes parça sıkıntısı yok..
Hayırlı olsun abi güle güle kullan.Bizim burada hızlı tren hat bakım onarım işcileri hep bu araci kullanıyor tahminim onlarınki 4x4 olanı.Pikaplar çiftcı icin buyuk yardımcı bana göre
Sağol paşam..
ssangyongu trene bağlasalarda yeridir..
sağlam Şase.. :)
hayırlı olsun abi :) Vites Kutusu6 İleri Manuel 6 İleri Otomatik derken manuel mi otomatik mi anlayamadım :) eğer otomatikse ve deneme şansın olduysa deneyimlerini paylaşabilir misin abi? pikaplar da otomatik vites manuel vitese göre bir kolaylık sağlıyor mu, işlevsel olarak eksik kalıyor mu, otomatik vites tercih edilebilir mi merak ediyorum :)
Teşekkürler otomatik 6 vites..
manuelde öyle sanırım..
otomatik merdeces f1 şanzıman
vites geçişleri asla hissedilmiyor..
dediğim gibi motor sesi diğer araçlara göre yok denecek kadar az..
mükemmel konforlu bir araç..

Hayirli olsun.ilk ciktigindan beri takip ettigim bi arac.malum ulkemizdeki algi araba icinde ayni.cok guzel konforlu benzinli arac gibi icine ses almiyor sunroof bile olan bi arac.ilk zamanlar fiyatlari cok makuldu simdi firladi.pickup ilk tercihlerim arasinda ama hayalim turuncu amarok canyon
yorumuna katılıyorum..
fiyat yine diğer rakiplerine oranla çok iyi
bence..
Hayirli olsun Yusuf cc olarak dusuk olmasi vergide avantaj
Asr yok galiba bu sistem caprazda yada patinajda kalan tekere bizim tek fren gibi frenleyip denge yapiyor bundan sonra dikkat ederim asr ye kiymetini ogrendim benim ford ta yok yenilerde var

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen öyle abim..
mtv vergi avantajı var tabi

ayrıca 155 hp.. 360 tork manyak bir olay
Hayırlı olsun

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sağolasın paşam eksik olma
İlk çıktığında hesapliydi,hep almak istemiştim .Kaliteli olduğunu tahmin ediyorum,sonradan pahalı olacağını da biliyordum
ilk alanlar kârlı çıktı evet..
ama yine o modeller ucuz piyasada..
Hayırlı Olsun Yusuf Abi Güle Güle Kullan
Sağol emre..
teşekürler..
Abi hayırlı olsun.Güle güle kullan.Bende istiyorum böyle bir pikap ama yakıtı ve vergisi korkutuyor açıkçası o yüzden suv tarzına kayıyor aklım.
Sağol alperim..
emin ol bana güven hiç korkma
1998cc motor uygun vergi
yakıtı ise manuel alırsan dahada az..
fazla basmazsan yakıt sıfır.
hayırlı olsun yusuf abım uzak dogudan avrupaya kadar makıne parkının en ıyılerını secıyorsun maasallah ;) allah ıyı gunlerde kullanmak nasıp etsın .
Teşekkürler Ertaç..
mevlam sana en iyisini nasip etsin..
herşey yakışır temiz kalbine..
makina parkı güçlendi evet :)