hayırlı olsun yusuf abım uzak dogudan avrupaya kadar makıne parkının en ıyılerını secıyorsun maasallah allah ıyı gunlerde kullanmak nasıp etsın .
hacımemet..yok niye kızayım..Maşallah . hayırlı olsun yusuf ağa .
Hemen kızma ama bişey sorcam , en son fotodaki oo yeşil catılı yer ne olaki bek merak ettimde . ( faceden biliyom ama burdanda ben sorayım dedim ,gıçıklık olsun diye . )
Sağol yaşarım aynen öyle motor ve şanzıman mercedes parça sıkıntısı yok..Hayırlı uğurlu olsun abi keyifli sürüşler servis ve parça sıkıntısı yok Mercedes iştiraki birçok parçası oluyor. Kayseri servisten Mercedes baskı balata seti verdiler arkadaşa orjinali o an için ellerinde yoktu.
Sağol paşam..Hayırlı olsun abi güle güle kullan.Bizim burada hızlı tren hat bakım onarım işcileri hep bu araci kullanıyor tahminim onlarınki 4x4 olanı.Pikaplar çiftcı icin buyuk yardımcı bana göre
Teşekkürler otomatik 6 vites..hayırlı olsun abi Vites Kutusu6 İleri Manuel 6 İleri Otomatik derken manuel mi otomatik mi anlayamadım eğer otomatikse ve deneme şansın olduysa deneyimlerini paylaşabilir misin abi? pikaplar da otomatik vites manuel vitese göre bir kolaylık sağlıyor mu, işlevsel olarak eksik kalıyor mu, otomatik vites tercih edilebilir mi merak ediyorum
yorumuna katılıyorum..Hayirli olsun.ilk ciktigindan beri takip ettigim bi arac.malum ulkemizdeki algi araba icinde ayni.cok guzel konforlu benzinli arac gibi icine ses almiyor sunroof bile olan bi arac.ilk zamanlar fiyatlari cok makuldu simdi firladi.pickup ilk tercihlerim arasinda ama hayalim turuncu amarok canyon
aynen öyle abim..Hayirli olsun Yusuf cc olarak dusuk olmasi vergide avantaj
Asr yok galiba bu sistem caprazda yada patinajda kalan tekere bizim tek fren gibi frenleyip denge yapiyor bundan sonra dikkat ederim asr ye kiymetini ogrendim benim ford ta yok yenilerde var
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağolasın paşam eksik olmaHayırlı olsun
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilk alanlar kârlı çıktı evet..İlk çıktığında hesapliydi,hep almak istemiştim .Kaliteli olduğunu tahmin ediyorum,sonradan pahalı olacağını da biliyordum
Sağol emre..Hayırlı Olsun Yusuf Abi Güle Güle Kullan
Sağol alperim..Abi hayırlı olsun.Güle güle kullan.Bende istiyorum böyle bir pikap ama yakıtı ve vergisi korkutuyor açıkçası o yüzden suv tarzına kayıyor aklım.
Teşekkürler Ertaç..hayırlı olsun yusuf abım uzak dogudan avrupaya kadar makıne parkının en ıyılerını secıyorsun maasallah allah ıyı gunlerde kullanmak nasıp etsın .
sağolasın Erdal bey..Hayırlı olsun yusuf.. güzel pikapmiş..iyi günlerde kullanman dilegiyle ...
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah yusuf.. görüşmek dileğiyle..sağolasın Erdal bey..
bak senide özledik..
buluşmaya gel olurmu..
kendine iyi bak Teşekkürler..
harbiden berat ...Dün yazayım derken unuttum abi plakanın başın da bide Y harfi olsaymış varya on numara olurmuş [emoji4] Tekrar hayırlı olsun abi [emoji4]
kendine iyi bak Teşekkürler..
harbiden berat ...
nasıl etsek acaba..
spreyle yazinmi yaaa..
sağolasın ercan..Hayırlı olsun emmi connect gitti mi.
Güzel makina güle güle kazasız belasın kullan.
Bizim pick-up patpat işte idare et.