Bereketli olsun toprak tam soğan toprağı.Ekimden sonra merdane vurmuyormusunuz?
Birde polatlıda ekim miktarı nasıl geçen seneye göre?
Teşekkür ederim.Kolay gelsin bereketli olsun
Bizim ilçede geçen yıla göre ekim fazla fakat yarıdan fazlası çorum moru.Sarı soğan ekimi makul seviyede.
Ekimi hangi makine ile yaptınız sıra arası üzeri ve derinlik kaç cm?
kaç barda kullanıyorsun acaba öğrenebilirmiyim benim tjetler 4 barda bile bukadar atmıyor benim holderdemi sıkıntı var acaba
40 litre su ile 350ml/da Stomp Extra Uygulaması.
kaç barda kullanıyorsun acaba öğrenebilirmiyim benim tjetler 4 barda bile bukadar atmıyor benim holderdemi sıkıntı var acaba
Hibeit tohum ne ekiliyor sizin oralarda?
Bizde nunhems pandero,campero takii seed inde medusa sı tercih ediliyor.
Merhaba ; 2l vitesi kaç km/h hıza karşılık geliyor acaba? Şunun için soruyorum bana basınç fazla gibi geldi, 2 Bar basınçta o sıvı o kadar sürüklenme ve atomize olmaz, sizin değerlerinize göre 03 yani mavi nozzle ile 1 dekara 40 l. sıvı atılacaksa ve 2Bar basınca ayarlanmışsa traktör hızının 3km/h olması gerekir(belkide tam bu şekilde ayarlamışsınızdır videodan yanılmış olabilirim) , jet yani plastik memeleri 2-7 Bar arası basınçta kullanabilirsiniz (lechler st için), daha yüksek basınçlar meme ucunun genişlemesine yol açarak debi miktarınızın bozulmasına dolayısı ile tüm hesaplarınızın karışmasına yol açar, bizim müşterilere tavsiyemiz dekara 15-20 l. uygulanacaksa sarı(02) , 20-30 l. için mavi(03) , eğer 30-40 l. uygulanacaksa kırmızı (04) olur.Vitesi düşür.4 bar çok fazla ilacı toz edersin öyle.burda 2 bar civarında ve traktör 2l vitesinde.
Birde t jetler kaç numara?
Benim kullandıklarım 3 numara.