Sizce türkiye şartlarında en iyi ilaçlama makinası hangisi????

Ynt: Sizce türkiye şartlarında en iyi ilaçlama makinası hangisi????

Ben arkadaşlara Taral ve Agrotek i tavsiye ederim. Bu makinalar ilk olarak görüntü itibariyle gayet hoş. İşçiliği de iyi olduğu kanaatindeyim. Parlayan da gördüm ama bu iki makina kadar hoşuma gitmedi. Ben şahsen Taral ın 800 lt lik 14 mt kanat genişliğindeki Milenyum modelini kullanıyorum. Gayet de memnunum. Ayrıca Taral ' ın Türkiye çapında yedek parça ve servis ağı olduğunu da göz önüne aldığmızda önemli bir artı diye düşünüyorum. 5 yıldan beri taralı kullanıyorum ve çok şükür hiç bir ciddi arıza çıkarmadı. Benim aldığım modelde kanatlar biraz zayıf gibiydi. Yeni modellerde kanatları da biraz daha sağlamlaştırmışlar. Pompalar ise çok harika. Galiba birçok ilaçlama makinası yapan firmaya da Taral firması pompa veriyor.Ama galiba onlarda ithal ediyorlar bu pompaları. Tahminimce Annovi pompalarını Türkiye distribitörü. Yine de yanlış bilgi vermek istemem.

Arkadaşlar tarallar beş para etmez bi makina bence hiç kullanışlı değil içince su falan olması lazım hem ayar paneli hiç iyi değil bence zirmak :D zirmak kullanan bilir zirmak 10 numara makina 2008 modelin şeması çok iyi

diomedes link=topic=6733.msg78526#msg78526 date=1222292345' Alıntı:
Ben arkadaşlara Taral ve Agrotek i tavsiye ederim. Bu makinalar ilk olarak görüntü itibariyle gayet hoş. İşçiliği de iyi olduğu kanaatindeyim. Parlayan da gördüm ama bu iki makina kadar hoşuma gitmedi. Ben şahsen Taral ın 800 lt lik 14 mt kanat genişliğindeki Milenyum modelini kullanıyorum. Gayet de memnunum. Ayrıca Taral ' ın Türkiye çapında yedek parça ve servis ağı olduğunu da göz önüne aldığmızda önemli bir artı diye düşünüyorum. 5 yıldan beri taralı kullanıyorum ve çok şükür hiç bir ciddi arıza çıkarmadı. Benim aldığım modelde kanatlar biraz zayıf gibiydi. Yeni modellerde kanatları da biraz daha sağlamlaştırmışlar. Pompalar ise çok harika. Galiba birçok ilaçlama makinası yapan firmaya da Taral firması pompa veriyor.Ama galiba onlarda ithal ediyorlar bu pompaları. Tahminimce Annovi pompalarını Türkiye distribitörü. Yine de yanlış bilgi vermek istemem.
evet arkadaşım haklısın bende daha önce taral 300 lt vardı annovi pompa vardı üzerinde daha sonra 1200 lt agrotek aldım bununda üzerinde annovi pompa var ve çok memnunum.

biz şu anda parlayan 800 lt kullanıyoruz harika bir ilaçlama makinası aslında aldığın makinanın motoruda önemli parlayanların ki italyan malı

ben taral makina çok kullandım ama pek bi hayır göremedim açıkçası bi yıl arkdaşın yeşil taralıda ortak kullandım ama pek beğenmedim o yuzden zirmak aldık teknik özelliklerini unutmazsam kullanım kulavuzana bakarım motoru dışardan geliyo ama italyanmı bilmiyorum artık orasını ...

NH_Mehmet link=topic=6733.msg151813#msg151813 date=1234089431' Alıntı:
arkadaşlar bu bölgeden bölgeye degişir yanlız....
bölgeden bölgeye değişir her yerde aynı şekilde tarım yapılmıyor ....