Eyvalah arkadaslar bende alicm kismetse yorumlariniz icin sagolun
Bu cizelin ayaklari saseye baglayan kelepceleri sac kesim dokum degil cok daha kullanisli dokum kelepceler civatalarin dibinden kiriliyor ayak takilip sigorta civatasini keserken
Kazım tla 13 ayak çekiyorsa Trakyada. Hakikaten çok iyi moturdur. Geçen sonbahar TR6.120 gördüm en düşük 13 ayak Çizel çeken. Bu arada ayak başına 10 beygirden hesaplama yaparsanız 130 beygir bir traktör için 13 ayak çizel ideal sayılır.
Kazım tla 13 ayak çekiyorsa Trakyada. Hakikaten çok iyi moturdur. Geçen sonbahar TR6.120 gördüm en düşük 13 ayak Çizel çeken. Bu arada ayak başına 10 beygirden hesaplama yaparsanız 130 beygir bir traktör için 13 ayak çizel ideal sayılır.
Bunları abi yaklaşık 7 ay önce falan kendimiz yaptık döküm kelepçeler böyle daha kullanışlı olur diye düşündükBu cizelin ayaklari saseye baglayan kelepceleri sac kesim dokum degil cok daha kullanisli dokum kelepceler civatalarin dibinden kiriliyor ayak takilip sigorta civatasini keserken
Video bekliyorum Kazım, çok yer yerinden oynar video gelirse. Baya ezber bozulur..[emoji3]Abi bu 13lüleri kendimiz yaptık normal 13lülerden ayak Aralık'ları biraz geniş ve kalın Demir kullandığımız için biraz ağır ayakları ise doğsandan aldık YouTube'ye video atma gibi şansım olursa bu ara daha iyi bilgilendirebilirim.
Video bekliyorum Kazım, çok yer yerinden oynar video gelirse. Baya ezber bozulur..[emoji3]
Çizeldeki üst deliğe taksa yetmez mi? Kollar bi nebze de olsa paralele yakın olur derin işlemede.Claas Arion 520
DPS VOLVO PENTA 120 HP Tork:520 n.m 1650 devir max tork
Rahat çekmesi lazım.Yalnız ekipman ayakları kısa işleyeceğiniz derinlik 50 cm olsa 1 metre bacak boyu olsa iyi olur.Çalışma sırasında hidrolik kollar yere paralel olursa çeki kaybı yaşamazsınız.
İşleme derinliği ve kolların durumunu hesaba katarak tercih yapmalısınız.
İnşallah Kazım, kısmet olursa..Tamam abi video atıcam . Bizim köyler yakın abi istersen bir pazar günü gel inceleyelim.