Ynt: sizce new holland fiyatları nasıl
95-66 güzel traktör ama tek sorun onu bulabilmek
sınırlı sayıda üretilmiş, alanda satmayı istemez zaten...
aslında türk-fıat bu 66 serisini tekrar üretime başlasa baya satış yapar
bi antek başlatsa eminim üretmeye kara verir özellikle 95-66 ha bu modelin birde tek çekerleri var ben sadece sohbet dergisinde gördüm
tura30 link=topic=27317.msg232006#msg232006 date=1259931392' Alıntı:SOKE_KARADAG; Abicim sana gönderdim mesja cevap alamadım bilgisayardan sürekli kafama takılan trakdörlere bakıyorum 95-66 sdt serisi traktörler nasıl almak isdersem hangi modelleri tutuluor bu trakdörü önerirmisin + - yönlerini kıyasladımızda.yada hangi nh önerirsin bu sitede bilgili sen oldun için sana soruyorum umarım rahatsız etmiyorumdur.
Arkadaşlar nh trakdör almak isdiyorum arkasına 20 ton pancar yükledimde arkama bakmadan inip çıkacam pancar yerlerini 4 pulluk taktımda elim idirolluk kolunda olmayacak ve petrola ortak olmuyacam yakıtda az yakan benim aradım özellikdeki trakdr nasıl 95_66 hoşuma gitdi ne dersiniz birde fiyatını bilen varsa yazarsanız sevinirim saygılarımla turan
95-66 güzel traktör ama tek sorun onu bulabilmek
sınırlı sayıda üretilmiş, alanda satmayı istemez zaten...
aslında türk-fıat bu 66 serisini tekrar üretime başlasa baya satış yapar
bi antek başlatsa eminim üretmeye kara verir özellikle 95-66 ha bu modelin birde tek çekerleri var ben sadece sohbet dergisinde gördüm