sizce new holland fiyatları nasıl

Ynt: sizce new holland fiyatları nasıl

tura30 link=topic=27317.msg232006#msg232006 date=1259931392' Alıntı:
SOKE_KARADAG; Abicim sana gönderdim mesja cevap alamadım bilgisayardan sürekli kafama takılan trakdörlere bakıyorum 95-66 sdt serisi traktörler nasıl almak isdersem hangi modelleri tutuluor bu trakdörü önerirmisin + - yönlerini kıyasladımızda.yada hangi nh önerirsin bu sitede bilgili sen oldun için sana soruyorum umarım rahatsız etmiyorumdur.
Arkadaşlar nh trakdör almak isdiyorum arkasına 20 ton pancar yükledimde arkama bakmadan inip çıkacam pancar yerlerini 4 pulluk taktımda elim idirolluk kolunda olmayacak ve petrola ortak olmuyacam yakıtda az yakan benim aradım özellikdeki trakdr nasıl 95_66 hoşuma gitdi ne dersiniz birde fiyatını bilen varsa yazarsanız sevinirim saygılarımla turan

95-66 güzel traktör ama tek sorun onu bulabilmek :D
sınırlı sayıda üretilmiş, alanda satmayı istemez zaten...
aslında türk-fıat bu 66 serisini tekrar üretime başlasa baya satış yapar
bi antek başlatsa eminim üretmeye kara verir özellikle 95-66 ha bu modelin birde tek çekerleri var ben sadece sohbet dergisinde gördüm :)

Sahsi Satıma gereklı konu açrsan ii olur abi erkunt 4*4 mu :D
TD75DDT 06.BALLIKTA TEK link=topic=27317.msg235345#msg235345 date=1261084378' Alıntı:
bizde bir tane erkunt 60 2006 model orjinal kabin yeşil renk var satlık.
birde tl80a turbo var 2005 model orjinal kabin var oda satlık.
bakalım hangisi önce satılacak. 05416307545.........05432339421..
new holland tl80a turbo peşin 48 bin tl.
erkunt 60 peşin 24 bin tl.

TD75DDT 06.BALLIKTA TEK link=topic=27317.msg235345#msg235345 date=1261084378' Alıntı:
bizde bir tane erkunt 60 2006 model orjinal kabin yeşil renk var satlık.
birde tl80a turbo var 2005 model orjinal kabin var oda satlık.
bakalım hangisi önce satılacak. 05416307545.........05432339421..
new holland tl80a turbo peşin 48 bin tl.
erkunt 60 peşin 24 bin tl.
hadi bakam acaba hangisi önce satılcak :D yokmu alan :D

Bencede çok doğru.Fıat grubu(cnh) dünyada en fazla ciro yapan grup.Hatta kat kat fazla.
Tarımda Fıat bu işi biliyor. Sıfır veya 2.el olarak ,En çok satılmasından en çok tutulmasından bellidir.Ayrıca diğer markalara da doğal olarak saygısı vardır.

nevholland bayisi olan arkadaş nh cok güzel emsallerine göre özelligi çok yukarda 240s 2010 13000tl yazmıssın bana bul hemen alayım ve alimde 266g 2005 model kabinsiz tenteli 34000tl sattım pazartesi gidecek motorunuzu övün ama mf laf atmayın türk traktörüyse fiyatını uygun yapın bende alayım burda biri kredili td65 72000tl aldı mazotu içiyor diyor ama güzel makina özelligi saymayla bitmez

Öncelikle almadan iyi arastirmak lazim. Kullananlarla görüsmekdede ayrica fayda var. Yapacagin isne göre secmek lazim en önemlisi. Bizde td65d vardi. Cok memnn olmamiza ragmen gittik td75d ile degistirdik. Benzinlikle ortak olcaktik az kalsin. Sivastaki bayii de td75 lerin yüz utanc kaynaklari oldugunu söylediler. Bi kac arastirmadan sonra td80 de kara kildik. Iyikide onu almisiz. Yakit icin konusmaya henüz cok erken ama cekisine kaf edilmez...

iyi hoş demişsinizde bizim arkadaşlar td 85 dt kbn klm aldı 2005 senesinde 80 küsür bin tl idi şu an satmaya kalk 32-33 bin tl ye galeriler senden alıyor ne konuşuyorsunuz siz. sonra satmaya kalkıncada 40 bin lira diyorsunuz

buna katılıyorum galeriye daha ucuza verip sahışada fazla para istiyorsunuz ikiside peşin alıyor işte neden galeriye para kazandırıryoruz ki :S ;) zaten sıfır satarken size fiyatta ii para çekiyorlar sonra yarı fiyatına sizden geri alıyorlar ;)
doganbey1 link=topic=27317.msg279015#msg279015 date=1275858447' Alıntı:
iyi hoş demişsinizde bizim arkadaşlar td 85 dt kbn klm aldı 2005 senesinde 80 küsür bin tl idi şu an satmaya kalk 32-33 bin tl ye galeriler senden alıyor ne konuşuyorsunuz siz. sonra satmaya kalkıncada 40 bin lira diyorsunuz

kardesim ben onu bilmem
nh tr de cok pahali hemde cok
ve ikinci ellerle fark bu kadar olamaz

ben hollandada gordugumu yazacam en cok john deere ve fendt ve deutz-fahr

tarimin baskenti bu ulkeyse ve yilda en az uc ekim yapiyorlarsa gerisini dusunun...

kardesim nh bizi kazikliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

her hangi bir alman markasi bir montaj dukkani acsa inanin nh yarin fiyatlarini yuzde 30 indirir

( kucuk bir sanayi sitesine acsada olur)
60 a agiz acmayanlar 40 a nasil iniyor

kardesim ben onu bilmem
nh tr de cok pahali hemde cok
ve ikinci ellerle fark bu kadar olamaz

ben hollandada gordugumu yazacam en cok john deere ve fendt ve deutz-fahr

tarimin baskenti bu ulkeyse ve yilda en az uc ekim yapiyorlarsa gerisini dusunun...

kardesim nh bizi kazikliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

her hangi bir alman markasi bir montaj dukkani acsa inanin nh yarin fiyatlarini yuzde 30 indirir

( kucuk bir sanayi sitesine acsada olur)
60 a agiz acmayanlar 40 a nasil iniyor
sende kazıklanma adamlar silah zoruylamı satıyorlar motoru oraya alacak olan kendi gidiyor bayiye

onu bunu bilmem en iyisi başak 2. elide ucuz 0 ıda ucuz türk malı oldugu için çifçinin halinden anlayan sayılı markalardan

BEN AYDIN SÖKEDE ÇİFTÇİYİM TRAKTÖRÜN KRALI FIAT YANİ ŞİMDİKİ NEW HOLLAND NEDEN Mİ HİÇ BİR TRAKTÖR FİRMASI BABAMIN OĞLU DEĞİL BEN TRAKTÖRÜN ÖNCE YAKITINA KALİTESİNE KULLANILABİLİRLİĞİNE YEDEK PARÇA 2.EL GİBİ ŞEYLERİNE YLANIZ ŞUNU SÖYLÜYORUM NEW HOLLANDIN YENİ YANİ 2003 YILINDA PİYASAYA SÜRDÜĞÜ TD YANİ MAVİ TRAKTÖRLER BENCE BEŞ PARA ETMEZ 2006 YILINDA TURBO SARI KUŞAK DE3DİĞİMİZ TRAKTÖRLER YAPTI AMA ASLINDA FIATI FIAT YAPAN 66 SERİSİ BUGÜN BİR 80-66 ÇİFT ÇEKER TRAKTÖRÜ HİÇ BİR ŞEYE DEĞİŞMEM NE DERLERSE DESİNLER TRAKTÖRÜN KRALI ÇİFT JUYRUK MİLLİ GRİ GÖVDE ÇİFT ÇİEKER 80-66 DIR.