Ynt: sizce hangisinin tipi daha iyi???
konuştukarlına dikkat et orda butun konuşmalar kayıtlıydı. bana ne acardan diyorsun işine gelmeyince bana ne oldu yawrum . sen an 288 goldunu yıkayıp mazotlarsın bide sonra paket yaparsın neymiş efendim kış şartlarından koruyor traktörunu traktörun ağdiyse bana ne bak bize yeri geliyo dışarda kalıyo acarın maviler nasıl çil çil parlıyo . sen anca mazotlayıp sararsın sarmasan çurur zaten ya yine senle dalaştıkya helal olsun . adam gibi davet ettik gelseydin seko yem karma makinasını izlede orda acarın kim olduğunu gor . senın gibi 76 model goble kullanmıyoruz bide onun fotoğrafını çekmiş ayın fotosuna koyuyorsun hehehe biz seni davet ettik gelseydin geçti bolu pazarıııııımasseyci_adige link=topic=4810.msg154446#msg154446 date=1234532118' Alıntı:aslında sıtedekılerın sızın ne oldugunu ıyı bılıyor moderotor bılıyorsa benı sızı benden daha ıyı bıldıgı kesındır.davet mavet ayaklarıyla olmuyor bu işler bu sekılde kendınızı haklı cıkaramazsınız acarın kım oldugu umrumda degıl bılmemde gerekmıyor.benım yazdıklarım gayet guzel sen dıkkat et sen daha ıyı anca yalan dubara baska bıse yok.bu arada yazdıklarına sende dıkkat et bana dmene gerek yok kendıne bak onceeeeeeeeeeeee