sizce hangisinin tipi daha iyi???

sizce hangisinin tipi daha iyi???

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: sizce hangisinin tipi daha iyi???

masseyci_adige link=topic=4810.msg154446#msg154446 date=1234532118' Alıntı:
aslında sıtedekılerın sızın ne oldugunu ıyı bılıyor moderotor bılıyorsa benı sızı benden daha ıyı bıldıgı kesındır.davet mavet ayaklarıyla olmuyor bu işler bu sekılde kendınızı haklı cıkaramazsınız acarın kım oldugu umrumda degıl bılmemde gerekmıyor.benım yazdıklarım gayet guzel sen dıkkat et sen daha ıyı anca yalan dubara baska bıse yok.bu arada yazdıklarına sende dıkkat et bana dmene gerek yok kendıne bak onceeeeeeeeeeeee
konuştukarlına dikkat et orda butun konuşmalar kayıtlıydı. bana ne acardan diyorsun işine gelmeyince bana ne oldu yawrum . sen an 288 goldunu yıkayıp mazotlarsın bide sonra paket yaparsın neymiş efendim kış şartlarından koruyor traktörunu traktörun ağdiyse bana ne bak bize yeri geliyo dışarda kalıyo acarın maviler nasıl çil çil parlıyo . sen anca mazotlayıp sararsın sarmasan çurur zaten :D ya yine senle dalaştıkya helal olsun . adam gibi davet ettik gelseydin seko yem karma makinasını izlede orda acarın kim olduğunu gor . senın gibi 76 model goble kullanmıyoruz bide onun fotoğrafını çekmiş ayın fotosuna koyuyorsun hehehe :D:D:D:D:D:D biz seni davet ettik gelseydin geçti bolu pazarıııııı

mancax link=topic=4810.msg154668#msg154668 date=1234565185' Alıntı:
konuştukarlına dikkat et orda butun konuşmalar kayıtlıydı. bana ne acardan diyorsun işine gelmeyince bana ne oldu yawrum . sen an 288 goldunu yıkayıp mazotlarsın bide sonra paket yaparsın neymiş efendim kış şartlarından koruyor traktörunu traktörun ağdiyse bana ne bak bize yeri geliyo dışarda kalıyo acarın maviler nasıl çil çil parlıyo . sen anca mazotlayıp sararsın sarmasan çurur zaten :D ya yine senle dalaştıkya helal olsun . adam gibi davet ettik gelseydin seko yem karma makinasını izlede orda acarın kim olduğunu gor . senın gibi 76 model goble kullanmıyoruz bide onun fotoğrafını çekmiş ayın fotosuna koyuyorsun hehehe :D:D:D:D:D:D biz seni davet ettik gelseydin geçti bolu pazarıııııı
benım ne işime gelmeyecek sende dıkkat et sızınde konusmalarınız kayıtlı eskı makıne kullanmayla bıse olmaz adam olmak gerekır ama o nerde sızde....massey ben para verdım sen degıl nasıl bakacagıma sen karısamassın artı ıstedıgm fotoyu koyarım sanane...artı dalasırsan bende dalasırım rahat dursaydın kımse bıse demez sana.artı seko yem kırma makınesıymıs benım dedemde var dı o mkıneden hahaha....sız kımsınız kı benı davet edıyorsunuz sızınle ne işim olur benım.yag gıbı uste cıkmaya calısma.manyax mısın nesın.benı oyalama mf motorun hası bunu ıyı ogren sen gucu hısset kendıne gellllll

Her lafa verilcek cevabımız var abi sözlerimizinde sonuna kadar arkasındayız ben şahsım adına mf diyorum siz ne kadar nh desenizde mf benim gönlümde bir numara ;) hadi karizmayı bırak tarlaya gel desek mf yine mf bir numara ..

KoR@Y link=topic=4810.msg155005#msg155005 date=1234628696' Alıntı:
Her lafa verilcek cevabımız var abi sözlerimizinde sonuna kadar arkasındayız ben şahsım adına mf diyorum siz ne kadar nh desenizde mf benim gönlümde bir numara ;) hadi karizmayı bırak tarlaya gel desek mf yine mf bir numara ..
tabı koray kardes bıze karızma ya gerek yok mfnın kendı durusu yeter tarladakı farka guce baksen demı.mf her zaman 1 numara mf kullanacaksın gucu hıssedeceksın o kadar.bu arada sana benden +rep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...