Buyruk da Niyazi Ertürk ü bul abi gerekeni yaparArkadaşlar 200 bin TL bandında sıfır 4 çeker traktör alacağım. New Holland td90d ya da Erkunt 85Lüks düşünüyorum bilgisi olanların görüşünü alabilir miyim.
krediyle alacağım bayide erkunta 235 bin dediler new holland bayisine gitmedim daha ama internet fiyatına baktım o da 236 bin yazıyorMerhaba krediyle mi alacaksın. Hiç bayiilere fiyat sordunuz mu
mesaj attım şimdiBuyruk da Niyazi Ertürk ü bul abi gerekeni yapar
krediyle alacağım bayide erkunta 235 bin dediler new holland bayisine gitmedim daha ama internet fiyatına baktım o da 236 bin yazıyor
yerlide farkediyor biliyorum ama yerli ürünlerden pek olumlu yorumlar almadım herkes tümosanı elinden cıkarmaya çalışıyor. Şimdiki traktörüm ford 5000 cok eski 1966 model olması lazım.Krediyle alacağınız işin yerli farkediyor faiz oranında . Tümosan yada Başak düşünüyormusunuz. Daha önceki traktörünüz nedir
Yerli 4, 5 ithal 6.5 artı banka masrafi kasko, aliciyi sigorta %12 13 ü buluyormus kardesimFaiz oranı konusunu biraz daha detaylandırabilir miyiz? Yerlilerde kaç, ithallerde kaç acaba?Sübvansiyon uygulanıyor mu her ikisinede?
Yani örneğin 100 bin liralik bi traktor 113 bin lira mi olacak? Ortalama yani.Yerli 4, 5 ithal 6.5 artı banka masrafi kasko, aliciyi sigorta %12 13 ü buluyormus kardesim
Evet bir yıllık ödeme ise 100 bini iki yılda ödersen artı 6 bin daha faiz biner ustüneYani örneğin 100 bin liralik bi traktor 113 bin lira mi olacak? Ortalama yani.
Delta modelidir o yan köyden arkadaşim en full TD75 aldı 280 bineYerlide biraz daha düşük ,
Td90 236 bin fiyat nereden aldınız ki çok hesaplı fulu 270,280 bin civarında diye biliyorum
Evet bir yıllık ödeme ise 100 bini iki yılda ödersen artı 6 bin daha faiz biner ustüne
1 ay kadar önce arkadaşım aldı case 75c 2014 146 bin TL faiz 4.5 yıllık kasko mecburi 1600 TL gibiydi. Oda her yıl papılcak kredi bitene kadardün bankayla görüştüm.
ortalama olarak;
100.000 TL traktör kradisi için (Yerli üretim) 4 taksitte geri ödeme vadesi, sigortalar v.s. herşey dahil toplam 115.000'i geçmez dedi. 200.000 tl için 230.000 gibi. Yani kardeşim bana sonradan hesap çıkarmayın azami tahminen evrak mevrak sigorta ıvır zıvır herşeyi çıkarın dedim, maksimum bu hesabı yaptı. Yalnız sanırım kasko olayı var mecburi o ne kadar tutuyor bilmiyorum. çünkü malum rehinliyorlar traktörü. Bir de traktörün yaşına göre ters orantıyla vadeyi düşürüyorlarmış. Allah faiz belasına düşürmesin
Alirken oyle derler sonra bir bakmişsin neler neler, ben 12 dedim sen 10 dan hesapla, 100 binin 4 senede 25 bin odemeli ilk yil 10 bin ikinci yil 7,5 ucuncu yil 5 , 4.yil 2, 5 .toplamda kasko masraf su bu 25 bin tl yi gözden cikar.hepsi icindedün bankayla görüştüm.
ortalama olarak;
100.000 TL traktör kradisi için (Yerli üretim) 4 taksitte geri ödeme vadesi, sigortalar v.s. herşey dahil toplam 115.000'i geçmez dedi. 200.000 tl için 230.000 gibi. Yani kardeşim bana sonradan hesap çıkarmayın azami tahminen evrak mevrak sigorta ıvır zıvır herşeyi çıkarın dedim, maksimum bu hesabı yaptı. Yalnız sanırım kasko olayı var mecburi o ne kadar tutuyor bilmiyorum. çünkü malum rehinliyorlar traktörü. Bir de traktörün yaşına göre ters orantıyla vadeyi düşürüyorlarmış. Allah faiz belasına düşürmesin
3 ay önce case jx 100 aldık 151.500 kredi kullandık 5 yılda 186.150 ödeyeceğiz bence 4 yılda 230.000 i geçer.dün bankayla görüştüm.
ortalama olarak;