sizce fendt hariç , en kaliteli ve teknolojik traktör hangisi...

Ynt: sizce fendt hariç , en kaliteli ve teknolojik traktör hangisi...

ben şimdilik susuyorum ama 7030e kendi konuşuyor hangi motorda kendi kendine elektirik üretiyor kende 250 ila 400 kw arasında hemde loranti kazla buda kapak olsunnnn kötüleyenlere
onlar kendini bilir

okan6445 link=topic=23459.msg195678#msg195678 date=1247767284' Alıntı:
ben şimdilik susuyorum ama 7030e kendi konuşuyor hangi motorda kendi kendine elektirik üretiyor kende 250 ila 400 kw arasında hemde loranti kazla buda kapak olsunnnn kötüleyenlere
onlar kendini bilir
john deere kötülenemez ...çünki kalite makina ...bunu kabul edelim diye düşünüyorum...

john deere yi takdir ettiğim 3 özellik var ...perma debriyaj , vortex hava filltresi ...diferansiyal ...tabiki firen kalitesi , direksiyon yumuşaklığı nı da unutmamak gerekir...diye düşünüyorum...

2. de NH ok-*-s

atilla link=topic=23459.msg195687#msg195687 date=1247769063' Alıntı:
john deere yi takdir ettiğim 3 özellik var ...perma debriyaj , vortex hava filltresi ...diferansiyal ...tabiki firen kalitesi , direksiyon yumuşaklığı nı da unutmamak gerekir...diye düşünüyorum...
atilla arkadaşım unuttuğun en büyük özellik (hidrolik kolu ve kabin sessizliği)

Başta fendt hariç deyince işin cılkı çıkıyor valtranın üst segmentindede vario şanzuman kullanılıyor bunu çerkezköyde söylediler geriye ne kalıyor sisu motor mu ?