,ücezama2007 link=topic=16896.msg174099#msg174099 date=1240249458' Alıntı:başak traktörü kötülemeyelim arkadaşlar elin gavuruna yamulanları görüyoruz sanayiye fazla gitmem diyor ama gittidemi sanayide motor bir ay parca bekliyor
kimse bunlardan söz etmiyor.
başak traktörün fabrikasına ait 2 aracı var adamlar çıktılarmı 2 ay evlerine dönemiyorlar.
idda ediyorum türkiyede başak traktör yetkili servisi diğer traktör servislerinde kat kat fazladır.
bi telefonla ayaklarına kadar servisler koşuyor.daha ne isteniyor.
tamam traktör arıza yapabilir ama malın arkasında durmak farklı bir şey bu da başak traktörde mevcut.
kimse başak traktörü kötülemesin ben fabrikasında çalışıyorum aktarmam hindistandan gelmiyor motorum perkinsten gelmiyor bütün parçalar fabrikada tek tek işçinin elinden geciyor.
yakında her kes görücek başak traktörün gücünü burada bazı arkadaşlar o traktör şöyle bu traktör şöyle kötüleyip duruyor.
başak traktöre saygı duymuyorsak onun üstünde taşıdığı KIRMIZI BEYAZA saygı duyalım arkadaşlar
ben tokatlıyım ayrıyeten sor2073 ün kardeşiyım.garantisi var daha yeni 2008 model 2073cezama2007 link=topic=16896.msg174125#msg174125 date=1240252621' Alıntı:arkadaş sen bana arızayı ve nerelisin onu yaz isim bide.
arıza vites mi cırtlıyor veya sebep nedir onu yaz
bide traktörün garantilimi.şu an çıkıyorum fabrikadan yarın internetten bakarım mesajına.
evet cırtlıyocezama2007 link=topic=16896.msg174129#msg174129 date=1240253115' Alıntı:bu traktör ortadan vitesmi yandanmı bana istedihim cevabı vermiyorsunki.vites cırtlıyormu diye soruyorum tekrar.
bu konuyu fabrikada paylasıcam.
cezama2007 link=topic=16896.msg174099#msg174099 date=1240249458' Alıntı:başak traktörü kötülemeyelim arkadaşlar elin gavuruna yamulanları görüyoruz sanayiye fazla gitmem diyor ama gittidemi sanayide motor bir ay parca bekliyor
başak traktörün fabrikasına ait 2 aracı var adamlar çıktılarmı 2 ay evlerine dönemiyorlar.
idda ediyorum türkiyede başak traktör yetkili servisi diğer traktör servislerinde kat kat fazladır.
tamam traktör arıza yapabilir ama malın arkasında durmak farklı bir şey bu da başak traktörde mevcut.
kimse başak traktörü kötülemesin ben fabrikasında çalışıyorum aktarmam hindistandan gelmiyor motorum perkinsten gelmiyor bütün parçalar fabrikada tek tek işçinin elinden geciyor.
yakında her kes görücek başak traktörün gücünü burada bazı arkadaşlar o traktör şöyle bu traktör şöyle kötüleyip duruyor.
başak traktöre saygı duymuyorsak onun üstünde taşıdığı KIRMIZI BEYAZA saygı duyalım arkadaşlar
arkadas kırmızı beyazı işe dahil etmiycen.cezama2007 link=topic=16896.msg174099#msg174099 date=1240249458' Alıntı:başak traktörü kötülemeyelim arkadaşlar elin gavuruna yamulanları görüyoruz sanayiye fazla gitmem diyor ama gittidemi sanayide motor bir ay parca bekliyor
BİZ 2008 MODEL ALDIK BİZMKİDE CONTA YAKTI arza coıkkral39 link=topic=16896.msg174317#msg174317 date=1240333455' Alıntı:bana göre başak traktörün servis ve yedek parçadan öte çiftçideki kötü imajını düzeltmesi gerekiyor.şimdi bizde başak wardı..her gören ya bu traktör hala çalışıo mu diodu dalga geçiolar anlacağınız..steyrdeki sağlamlık başakta yok ikinci el de yok...mesela biz traktör almayı düşünüyoruz ben başak die düşünüodum fakat insan korkuo yaa bi arıza çıkarırsa...2006 da sıfır başak almıştı çiftçeker adamlar ne fabrika nede servis direksiyon hidrolik merkezini yapamadılar bayiide geri aldı sağolsun..bizde tek çekere dönelim dedik yazdan kalma kederden dolayı kasım ayında MOTOR CONTAsını yaktı...dediğim gibi bi marka sağlam olduğu zmn servis ve yedek parça kısmı alıcı tarafında aşırı derecede görülmüyor..inşallah gelişir we kendini düzeltir...amaç ülke kazansın.
aksoylar link=topic=16896.msg294799#msg294799 date=1283979438' Alıntı:valla bende 2073 var 2000 model ne tıkırtısı var ne sıkırtısı.motoru çok temiz kullandım.geçen traktörü yeni yıkattım benim komşunun 2003 285 i vardı adam senin motor yenimi die sordu bana