Sizce Başak Traktörde neler eksik?

Ynt: Basak traktörden beklentileriniz ?

mustafagursacli link=topic=21481.msg359947#msg359947 date=1300114417' Alıntı:
kendisine göre üretim mantığı olmaz çiftçi standartlarına göre üretim yapacak oysaki herkes steyr severdi ....bügün kubota Türkiye pazarına her malı getirmiyor neden ?
tutulmayacağını biliyorda ondan.hiçbir sıkıntım yo allahaşükür.sonona kadar başak.

ben başak çok az kullndm o da yolda gderkn sesi güzldi..
ama duyduğuma göre ve bildğime göre nazik traktör hararet konusu vs. ( eski başkalar)
fiyatı düşmesi lzm sami abinin dediğine göre nhyle aynımış fiyatları kim alır o traktörü nh varken başak alcak olan çok az olur çünkü kalite ffarkı var ilerisi var nh kimbilr kaç yıl kaç yüzyıl devam etcek üretime ama başak..?
adem gül link=topic=21481.msg359950#msg359950 date=1300114833' Alıntı:
tutulmayacağını biliyorda ondan.hiçbir sıkıntım yo allahaşükür.sonona kadar başak.
tutulmaya bilir çünkü daha yeni yeni geliyor seriler pekte japonlar satmaya çalışmıyolar reklam yapsalar nh faln alt üst olur
şuan fent ve kubotadan sağlam traktör yok bnm gözmde ... traktör alck olsam param olsun direk kubota alırm her çiftçi internette gezmiyo ve çoğu çiftçide kubotadan haberi bile yok araştırsalar anlarlar... bence fiyatlarıda güzl en azından kalite teknelojk ürün yapıyor teyibi bile pionner....

nh_fıat link=topic=21481.msg359958#msg359958 date=1300115282' Alıntı:
ben başak çok az kullndm o da yolda gderkn sesi güzldi..
ama duyduğuma göre ve bildğime göre nazik traktör hararet konusu vs. ( eski başkalar)
fiyatı düşmesi lzm sami abinin dediğine göre nhyle aynımış fiyatları kim alır o traktörü nh varken başak alcak olan çok az olur çünkü kalite ffarkı var ilerisi var nh kimbilr kaç yıl kaç yüzyıl devam etcek üretime ama başak..? tutulmaya bilir çünkü daha yeni yeni geliyor seriler pekte japonlar satmaya çalışmıyolar reklam yapsalar nh faln alt üst olur
şuan fent ve kubotadan sağlam traktör yok bnm gözmde ... traktör alck olsam param olsun direk kubota alırm her çiftçi internette gezmiyo ve çoğu çiftçide kubotadan haberi bile yok araştırsalar anlarlar... bence fiyatlarıda güzl en azından kalite teknelojk ürün yapıyor teyibi bile pionner....
dediğin gibi eski başaklardaymış ooo.yani kasalar turboıntercoller.benim motorum 60lık şuanda 60lık hangi markada varki turboıntercoller.valla nh yi bana sorarsanız güzel motor ama yakıt çok fazla bee abi.

adem gül link=topic=21481.msg359966#msg359966 date=1300115775' Alıntı:
dediğin gibi eski başaklardaymış ooo.yani kasalar turboıntercoller.benim motorum 60lık şuanda 60lık hangi markada varki turboıntercoller.valla nh yi bana sorarsanız güzel motor ama yakıt çok fazla bee abi.
:)
fiyatı düşmesi lzm sami abinin dediğine göre nhyle aynımış fiyatları kim alır o traktörü nh varken başak alcak olan çok az olur çünkü kalite ffarkı var ilerisi var nh kimbilr kaç yıl kaç yüzyıl devam etcek üretime ama başak..? tutulmaya bilir çünkü daha yeni yeni geliyor seriler pekte japonlar satmaya çalışmıyolar reklam yapsalar nh faln alt üst olur
buna cvp vermedn :D )))

adem gül link=topic=21481.msg359950#msg359950 date=1300114833' Alıntı:
geçen sene her fuarda boy gösteren yerli malı başağın satış rakamları ile satış temsilcisi bile olmayan kubotanın satış rakamlarına bi bak istersen

mustafagursacli link=topic=21481.msg360032#msg360032 date=1300120027' Alıntı:
geçen sene her fuarda boy gösteren yerli malı başağın satış rakamları ile satış temsilcisi bile olmayan kubotanın satış rakamlarına bi bak istersen
zuha-*-s zuha-*-s ;D şety*-* grin-*-s :8 güçç*-* alk-*s alk-*s

demirciler_14 link=topic=21481.msg360617#msg360617 date=1300210513' Alıntı:
Bu konuya benzer başka bir arkadaş ta konu açmıştı ama ondan ne bir ses çıktı ne de bir soluk. Görüşlerimiz değerlendirilmeyecekse bizi hiç yorma kardeş....
o konu bu konu zaten tarihe bakarsan anlarsın. ok-*-s

nh_fıat link=topic=21481.msg359958#msg359958 date=1300115282' Alıntı:

kubota gercekten piyasa için buyuk tehlike adamlar satmak istemiyorlar ciddi ciddi biz zorla aldık diyebilirim.. adamlar istese 2 sene içinde piyasayı silip götürürler.. reklam yapmadan aracısız direk fabrika eliyle getirip satıyorlar oda arastırıp kendisini bulup isteyene.. rekabet en cok çifçiye yarar ama yerli üreticiler buna dayanamaz.. başak gibi bu kdar geriden takip eden piyasayı bi üreticininde işi zor.. ciddi yenilikler yapmalı sıfırdan yeni modeller üretmeli teknolojiyi sonuna kadar kullanarak çünkü bi ürettigini 10 yılda degiştiremiyor zaten .. yada bu işi ucuz traktör üreterek eski styer ları üretsin ucuz ucuz satsın onunda alıcısı olur..

ceya023 link=topic=21481.msg361470#msg361470 date=1300311785' Alıntı:
kubota gercekten piyasa için buyuk tehlike adamlar satmak istemiyorlar ciddi ciddi biz zorla aldık diyebilirim.. adamlar istese 2 sene içinde piyasayı silip götürürler.. reklam yapmadan aracısız direk fabrika eliyle getirip satıyorlar oda arastırıp kendisini bulup isteyene.. rekabet en cok çifçiye yarar ama yerli üreticiler buna dayanamaz.. başak gibi bu kdar geriden takip eden piyasayı bi üreticininde işi zor.. ciddi yenilikler yapmalı sıfırdan yeni modeller üretmeli teknolojiyi sonuna kadar kullanarak çünkü bi ürettigini 10 yılda degiştiremiyor zaten .. yada bu işi ucuz traktör üreterek eski styer ları üretsin ucuz ucuz satsın onunda alıcısı olur..
ürettiği traktörler 94-95 model şteyrler kalitesinde olsun hemen alırım.

Traktör satmak marka ile çok alakalı değil.. Daha çok bayi ve distribitörün maddi gücüyle alakalı.. Öyle bayiler varki, geçmişte NH ve MF satmışlar. İsteseler kioti v.b. traktörleri bile bir senede hayal edilemeyecek rakamlarda satarlar..
Denenmiş ve yaşanmıştır..