sizce 3.085D 6lı 12 numara pullugun hakkını verebiliyormu??

Ynt: sizce 3.085D 6lı 12 numara pullugun hakkını verebiliyormu??

birader sen benle dalgamı geciyosun 2 tane 398 kullandık biz sen neyi anlatıyon bana be gel gösteriyim motoru 3105 aynı tarlaya aynı malzemede sokucaz tamm sen ne idda ediyon be mf nerede case nerede alooo akıllı ol bu devire gel ikisinide kullandım ve kullanmaktada üstüme tanımam tamam mı jd yide gördüm arkadaşımda var 5725 tammmı

sezer link=topic=27720.msg290535#msg290535 date=1282258717' Alıntı:
birader sen benle dalgamı geciyosun 2 tane 398 kullandık biz sen neyi anlatıyon bana be gel gösteriyim motoru 3105 aynı tarlaya aynı malzemede sokucaz tamm sen ne idda ediyon be mf nerede case nerede alooo akıllı ol bu devire gel ikisinide kullandım ve kullanmaktada üstüme tanımam tamam mı jd yide gördüm arkadaşımda var 5725 tammmı
çoçuga anlat sen bunları biz tarlaların ucu bucagı bulunmayan konya ovasındayız.hangi motorun iyi hangisinin kötü oldugunu senden iyi biliriz.

İddia ediyorum, Ali senin 3.085 Fenod ' dan daha fazla ses getirecek bu sitede..:D Ne varsa bu trakyada, gidp hayrına herg yapasım geliyo..:D

nailyetek link=topic=27720.msg290546#msg290546 date=1282263871' Alıntı:
İddia ediyorum, Ali senin 3.085 Fenod ' dan daha fazla ses getirecek bu sitede..:D Ne varsa bu trakyada, gidp hayrına herg yapasım geliyo..:D
eyvallah abi teşekkür ederim ama baksana arkdasş ne diyor case mf den iyiymiş.yaw case neki daha dün 1 bugün 2 kaç tane motor satıyomuş senede bana onu söylesin mf bir dünya markası kimse bunu kabullenmiyo ama kabullenmek zorundasınız.

sacmalamayalım lütfen mf türkiye genelinde yaygın eeee 285 ler saolsın dimi onuda kullandık :D usatam sen biraz yurt dışına acılda bak bakalım neler var dünyanın en büyük ciftcileri fend jd case kullanıo ac biraz o gözünü bizim elimizden mf olarak 135 188 258 3 tane 398 3105 gecti tamm mı bana anlatma ayrıca mfye kötü diyen yok . ve sana şunu diyim son üretilen bütün markalrın trktörlerinin sistemleri aynı gibi ÖNEMLİ OLAN YAKIT TAMMI

ve şunu diyim sana trkyada 398 yok gibi bişeyken bizde 398 vardı tammı anadolu cocoğuu

bu işler böyle işte 4 gün sonrada caseyi satıp kioti alınca kioti iyi caseden die iddalaşacan.Allah çarşına pazar versin hayırlı işler.

sezer link=topic=27720.msg291426#msg291426 date=1282512753' Alıntı:
ve şunu diyim sana trkyada 398 yok gibi bişeyken bizde 398 vardı tammı anadolu cocoğuu
Evet; ' Anadolu Çocuğu ' yuz, ne kadar gurur duysak azdır..Biz Meriç Nehri nin taşdığında getirdiği alüvyon topraklarda çiftçilik yapamıyoruz, belki bir ömür çeltik ekimi yapma şansımızda yok..:) Yinde yılmadan usanmadan yamaçlarda, çalı çırpı arasında , taş ve kayalar etrafında hemde alanı 3-5 dekarı geçmeyen arazilerde imkanlar dahilinde hasbelkader çiftçilik yapıyoruz.. 398 i de okadar çok büyütmeyin, erişilemiyecek ulaşılamıyacak bi halt değil. Eğer bir gün meriç taşarda suları taaa bizim buralara kadar gelirse, topraklarımız verimli hale gelirse belki bizde CASE-IH alabiliriz..
3.085 e gelirsek, pulluğun hakkını veriyor, görünen köy kılavuz istemezmiş.

nailyetek link=topic=27720.msg291456#msg291456 date=1282523217' Alıntı:
Evet; ' Anadolu Çocuğu ' yuz, ne kadar gurur duysak azdır..Biz Meriç Nehri nin taşdığında getirdiği alüvyon topraklarda çiftçilik yapamıyoruz, belki bir ömür çeltik ekimi yapma şansımızda yok..:) Yinde yılmadan usanmadan yamaçlarda, çalı çırpı arasında , taş ve kayalar etrafında hemde alanı 3-5 dekarı geçmeyen arazilerde imkanlar dahilinde hasbelkader çiftçilik yapıyoruz.. 398 i de okadar çok büyütmeyin, erişilemiyecek ulaşılamıyacak bi halt değil. Eğer bir gün meriç taşarda suları taaa bizim buralara kadar gelirse, topraklarımız verimli hale gelirse belki bizde CASE-IH alabiliriz..

Nail abi ' den Nadide Sözler :) ;)

nailyetek link=topic=27720.msg291456#msg291456 date=1282523217' Alıntı:
eyvallah nail abi agzına saglık

ali bu tarlada hakkını verir ama tarlasına göre değişir bazı tarladada motoru yürütemessin

ramazanpullu link=topic=27720.msg291679#msg291679 date=1282597863' Alıntı:
ali bu tarlada hakkını verir ama tarlasına göre değişir bazı tarladada motoru yürütemessin
söz konusu olan benim arazimde benim işimde benim motorumun pullugu nasıl çektigi ben konya ovasındayım trakya bölgesinin topragından banane.

way way güzel demişsinde anlatamıyorum galiba mfye kötü diyen yok sadece o motor burda o pullukla yemez dedim 3085de kötü diyen yok tamm senin toprağında gidiosa sorumda yok helal olsun ama yinede dikkatli ol o pulluklaa sınırdan gecerken motor ortadan bölünmesin biri vardı 3105 takmıştı 6 lı turan motoru böldü puluk tarla sınırında ayrıca ben celtik yapmuyorum ve en büyük tarlamda 90 dönüm 5 dönüme kadarda düşen tarlalar var tamm 285 in mimzerle ekerek cıkamadığı tarlalarda var tamm kendi trktörüm diede övmüyorum sadece aradaki bazı farkları söylüyorum aynı hp olan traktörler aşağı yukarı aynıdır önemli olan yakıttır taaaam

sezer link=topic=27720.msg292053#msg292053 date=1282729352' Alıntı:
way way güzel demişsinde anlatamıyorum galiba mfye kötü diyen yok sadece o motor burda o pullukla yemez dedim 3085de kötü diyen yok tamm senin toprağında gidiosa sorumda yok helal olsun ama yinede dikkatli ol o pulluklaa sınırdan gecerken motor ortadan bölünmesin biri vardı 3105 takmıştı 6 lı turan motoru böldü puluk tarla sınırında ayrıca ben celtik yapmuyorum ve en büyük tarlamda 90 dönüm 5 dönüme kadarda düşen tarlalar var tamm 285 in mimzerle ekerek cıkamadığı tarlalarda var tamm kendi trktörüm diede övmüyorum sadece aradaki bazı farkları söylüyorum aynı hp olan traktörler aşağı yukarı aynıdır önemli olan yakıttır taaaam
yaf karısmayım dedim de sezer kardes sen şimdi caxe nın mfden iyi oldunumu soluyon kardes ona bakarsan bızım burdada caxeyi adam satın aldı 5.11 numara pulu taktı 3.085 dede 5.11 takılıydı.Takvıyele surum yaptı yerde senin caxe dedin marka traktor aynı yer gırdı ve oratadan 2ye bolundu :) sadece cızıya gırıp 15 metre yürüdü ve cocuk 7 aydır mahkemelık ne fabrıka hatayı kabul ediyor nede servis buyur burdan yak :)

ali kardesim traktortün güzel cekıyor hakınıda verıyor ama toprak ıyı tavlı paylasım icin tskler..

allah allah kardeş sen ver bakayım şu ortadan ayrılan casecinin tel numarasını bana bizde 5li 14 takıyoz ama daha tık yok seri birde gidio :D ver bi ver nuarsını o şahısın bana ama doğru kişininkini ver bakayım 05458085713 al bu benim no ver yada ona hemn bekliyom

Gayet güzeş vermiş hakkını hemşerim sen bakma ona buna.

herkez bu işi cok biliyo be cok biz bişey bilmioz yuapayız bu işi nese