Kusura bakma ama senin yazında üzüntü ifadesi yok pkk ateşe vermiş işte bu diyorsun işte bu kelimesi genellikle sevinç ifadesi için kullanılır o yüzden senin yazını gönderi aldım yinede öyle değil diyorsan öyle olsun eğer her kim yapmışsa da Allah belasını versin yanlış anlaşılma olmasın kimseyi savunmuyorumzac link=topic=75849.msg895807#msg895807 date=1401629073' Alıntı:sevınen varsa dıorsun ama benım yazımı gonderı alıyorsun Ben olayda yoktum ama öledır doguda cocuk kacırmalar vs ler bu pkklılar bu gunlerde azdı dostum ok-*-s
işte bu derken olay bu anlamında dedım ben nıye sevıneyım kı AMa beddua yı bana soluyorsan noo*-*- noo-*-sumutyolculuk link=topic=75849.msg896020#msg896020 date=1401693669' Alıntı:Kusura bakma ama senin yazında üzüntü ifadesi yok pkk ateşe vermiş işte bu diyorsun işte bu kelimesi genellikle sevinç ifadesi için kullanılır o yüzden senin yazını gönderi aldım yinede öyle değil diyorsan öyle olsun eğer her kim yapmışsa da Allah belasını versin yanlış anlaşılma olmasın kimseyi savunmuyorum