Siverek'te biçilmeye hazır ekinler kül oldu

Ynt: Siverek'te biçilmeye hazır ekinler kül oldu

Burada zarar gören tüm çiftçi dostlarımıza geçmiş olsun, Mevlam tüm çiftçilerimizi bu tür zarar lardan korusun.

Çiftçinin durumu zaten zor birde böyle yaşanan üzücü durumlar işin tuzu biberi oluyor.Allah yardımcımız olsun.

zac link=topic=75849.msg895807#msg895807 date=1401629073' Alıntı:
sevınen varsa dıorsun ama benım yazımı gonderı alıyorsun Ben olayda yoktum ama öledır doguda cocuk kacırmalar vs ler bu pkklılar bu gunlerde azdı dostum ok-*-s
Kusura bakma ama senin yazında üzüntü ifadesi yok pkk ateşe vermiş işte bu diyorsun işte bu kelimesi genellikle sevinç ifadesi için kullanılır o yüzden senin yazını gönderi aldım yinede öyle değil diyorsan öyle olsun eğer her kim yapmışsa da Allah belasını versin yanlış anlaşılma olmasın kimseyi savunmuyorum

Büyük geçmiş olsun. .
Üzüldüm .. o kadar emek boşa gitti..
Can sağolsun inşallah telafisi olsun.

umutyolculuk link=topic=75849.msg896020#msg896020 date=1401693669' Alıntı:
Kusura bakma ama senin yazında üzüntü ifadesi yok pkk ateşe vermiş işte bu diyorsun işte bu kelimesi genellikle sevinç ifadesi için kullanılır o yüzden senin yazını gönderi aldım yinede öyle değil diyorsan öyle olsun eğer her kim yapmışsa da Allah belasını versin yanlış anlaşılma olmasın kimseyi savunmuyorum
işte bu derken olay bu anlamında dedım ben nıye sevıneyım kı AMa beddua yı bana soluyorsan noo*-*- noo-*-s

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt