Ynt: Sırt Tutulması! Evlerden Irak..
Ufuk Abi arka kepceyle yükleme işini Kubo ' yla yaptım. Orjinal kabin ama kepçeyi boşaltmak için arka camın sürekli açık olması gerekiyor. İşi bozan da o oldu.
Bugün 2 saat kestirdim, bayağı iyidim. Aksam Ustu kuzuları besledim. Orda yine başladı. Zorlama + arka kepçe ile uzun süreli çalısmadan oldu anlaşılan.
Bardak çekmeyi bilen olsa bardak çektiricem. İse yarar tahminim.
Aha! Aklıma bı çözüm geldi. Elektrik süpürgesi
ufukk link=topic=76986.msg909818#msg909818 date=1407437075' Alıntı:Geçmiş olsun Yılmaz , yoğun işş temposu , gerginlik ve stres bunlar bizi farkında olmadan değirmen gibi öğütüyor.
Herşeyin başı sağlık , Özellikle kabinsiz traktörlerde veya orjinal kabinli olmayan traktörlerde sırt ile ilgili daha çok olumsuzluk oluyor , terli terli arkadan serinlik girince çok kolay tutuluytor sırt , birkaç defa başıma geldi , bu acıyı anayabiliyorum.
Ufuk Abi arka kepceyle yükleme işini Kubo ' yla yaptım. Orjinal kabin ama kepçeyi boşaltmak için arka camın sürekli açık olması gerekiyor. İşi bozan da o oldu.
Göktürk- link=topic=76986.msg909820#msg909820 date=1407437470' Alıntı:Geçmiş olsun Yılmaz kardeşim.
Vücudun hiçbir yerini ve organını gücünün ötesinde zorlamaya gelmiyor.
Tarım aletleri ve traktörlerde öyle değil mi? (Bakınız: oku aşırı yük nedeniyle eğilen balya römorkunuz )
Kimse alınmasın ama ,uzun sürerse bir hekim görsün derim.Allah korusun disk hasarı varsa tedavide gecikmek iyileşme süresini uzatır.
Bugün 2 saat kestirdim, bayağı iyidim. Aksam Ustu kuzuları besledim. Orda yine başladı. Zorlama + arka kepçe ile uzun süreli çalısmadan oldu anlaşılan.
Bardak çekmeyi bilen olsa bardak çektiricem. İse yarar tahminim.
Aha! Aklıma bı çözüm geldi. Elektrik süpürgesi