Sınırdaş arazi sahibinin ön alım hakkı kaldırıldı

İcara tarla vermek için tarla almak nedir
%20 gelir vergisinden düşürmek için bu şekilde parayı harcama yoluna gidiyorlar. Şirketin kasada fazla para varsa rayiç bedeli yüksek yazarlar, ellerinde kayıtsız (karapara) varsa düşük rayiç bedeli yazarlar. Bu şekilde bilançolarınını fikslerler.

Son düzenleme:
%20 gelir vergisinden düşürmek için bu şekilde parayı harcama yoluna gidiyorlar. Şirketin kasada fazla para varsa rayiç bedeli yüksek yazarlar, ellerinde kayıtsız (karapara) varsa düşük rayiç bedeli yazarlar. Bu şekilde bilançolarınını fikslerler.
Çiftçilik yapmayacak kimse tarla alamamalı. Olan gerçek üreticiye , dolaylı olarakta tüketiciye oluyor. Tarla arsa gibi yatırım aracı olmamalı. Adam parayı basıp alıyor , dişiyle tırnağıyla çalışan çiftçi alamıyor.

Aynen öyle kardeşim bu aradada şirketin değeri yükseliyor banka kredi limitlerini artırıyorlar bide kredi patlatıyorlar dışardan baktınmı adamın kredi borcu var [emoji106]

Çiftçilik yapmayacak kimse tarla alamamalı. Olan gerçek üreticiye , dolaylı olarakta tüketiciye oluyor. Tarla arsa gibi yatırım aracı olmamalı. Adam parayı basıp alıyor , dişiyle tırnağıyla çalışan çiftçi alamıyor.
yorum için teşekkürker.
Maalesef parayı veren istediği tarlayı alıyor buna bir dur denmeli.
adil, bu konuda yanındayım.
İcar falan olmamalı. Tarla sahibi ya ekmeli yada satmalı. Önüne gelen doktor mühendis olamıyorsa , çiftçide olamamalı , tarım arazisi alamamalı.
bu ülkede,
doktoru,mühendisi,bilmem nesi, v.s,
herkes tarım bakanı oldu.
ben daha öncede belirtmiştim.
içimizden bir çiftçiyi,sağlık bakanı yaparlarsa,
o gün, hem bu saçmalığa dahil olup,bu düzeni anlarım,
hemde,şimdiye kadarki haykırışlarım için özürdilerim.
buradan,yine sesleniyorum,
beni sağlık bakanı yapsınlar,
Allah ondan razı olsun,zaten "koca" adam yoruldu,
şaka bir tarafa,
tarlada,en az 2 yıl ter dökmeyene,tarım bakanlığı yasak olmalı,

İcara tarla vermek için tarla almak nedir
Devlet destekli hibe ile alıyor ziya tarıım hazinede para bitti birdaha alamadı tarlalarına gübre attıramadı 8 kg gğbre attılar işlemwye alanlarda ilaç yerine su atmışlar kimi hiç atmamıl gübrede aynı organik tarım adında destek alıyorpara veriyormu belli d2ğil toplayan yandaş olunca buradan alır öteden vergiaini siler cengiz olan gibi işin içinden çımayınca iccara verdi yakında satılabilirler

Amaç o değil ki çok uzun bir zaman geçmeden Trakya komple tapulaştırma geçireceğini tahmin ediyorum. Ziya organik tarım Trakya da 500 bin dölüm araziyi tek tapu isteyecek . Bundan sonraki sonuçlarını içerde ve dışarıda yani Avrupa da ki sonuçlarını ömrü olanlar tahminen 50 yıl sonra görecektir. Sizlere biraz ip ucu vereyim. İsrail in tarımda ne ürettiği , Avrupa'nın nüfusu .......
800bin dölğmdü en son istanbuldan 20bine tarla alan var

Devlet destekli hibe ile alıyor ziya tarıım hazinede para bitti birdaha alamadı tarlalarına gübre attıramadı 8 kg gğbre attılar işlemwye alanlarda ilaç yerine su atmışlar kimi hiç atmamıl gübrede aynı organik tarım adında destek alıyorpara veriyormu belli d2ğil toplayan yandaş olunca buradan alır öteden vergiaini siler cengiz olan gibi işin içinden çımayınca iccara verdi yakında satılabilirler
Satma konusunda duyumlarınız var mı?
Satmayı bırakın, ihalelere girmesinler, daha fazla tarla almasınlar yeter ki.

Satma konusunda duyumlarınız var mı?
Satmayı bırakın, ihalelere girmesinler, daha fazla tarla almasınlar yeter ki.
Evet bir ara sıkıntıya düştüler devlet desteği kesildi 3 sene önce birdahada giremediler arayı düzelttilermi nilmiyorum ceza keailecekti dahada aıkısıraalar hepsini satarlar yıllık ödemeler var ziya tarım bunlar ın hepsi havuza alıyorlar 5li şirket le aynı belediyelerde pislikleri çıktıkça başka yerleri kapayacaklar para lazım bakmayın oraya para buraya para fediklerine gündem değiştiriyorlar millet ölüyor ssağlık çöktü başkanlar gebura vuru hibi katrilyonluk vurgunkarı çıkarıyor o paralar buralara gitti ziya tarım vakıf halk ve ziraat destekleri ile aldı sarımsaklının dahşl parasını ödeyememişlerdi sonrasını bilmiyorum para bulunduğu sürece başkaları kara paraları haklayacak bunlar sadece kılıf

800bin dölğmdü en son istanbuldan 20bine tarla alan var

Tamam işte bir tapulaştırma için her şey hazır gibi . Istediğin yer 500 bin dönüm yer için mesela Babaeski den Çorlu arasındaki araziyi tek tapu yapalım. Orada ki yaşayan insanlara ne dersiniz tapulaştırma yapıyoruz sizin arazinizi oradan alıp mesela Edirne den veriyoruz ve sizin 100 döküm arazinizi 150 dölüme çıkarıyoruz derlerse işte işler 800 dönüm arazi iner 500 dönüme o mevkideki insanları başka mevkiye gönderirseniz gidilen mevkideki arazi fiyatları PATLAR. Plan yerine oturmuş olur. Şimdi tek parselde ve Trakyanın en değerli yerlerinde büyük traktörler ve az insan gücüyle üretim yaparsınız. Pazar için Avrupa şurası ....... Yeter yazmıyayım.