Veterinerimde varsa holstein bir ineğime kullanacağım
Gözü kara adamsın vesselam
Veterinerimde varsa holstein bir ineğime kullanacağım
Gözü kara adamsın vesselam [emoji3]
Zor Doğum değil, ayrıca Avrupalıların geliştirdiği bu etçi ırklara karşı zaafım var.
Hep kara hep kara içimiz karadı biraz da alaca manda heryer de bulamazsınızEkli dosyayı görüntüle 28160
İlion bir efsane dirIlion nasıl bir boğa arkadaşlar
Kullandık bakalım nasıl bir boğa çıkacakİlion bir efsane dir
Güncel değerleri düşük gibi de dursa zamanının en iyi boğaların dan birçokta oğlu sıralamaya girmip isim yaptı
Gözü kapalı kullanılacak bir boğa
Ekli dosyayı görüntüle 28610. Alıntıdır, Galaxy yavruları doğmaya başlamış yavaş yavaş Karadeniz bölgesinde.
Ekli dosyayı görüntüle 28610. Alıntıdır, Galaxy yavruları doğmaya başlamış yavaş yavaş Karadeniz bölgesinde.
Bu gün bir ineğime Vanadin kullandım çeşit olsun diye bakalım ne olacak.
200 tl aşırı pahali bana göre vanadinin kaç yıl oldu vanadine ya Maximum 100 lira falan olmalı yine de hayırlı olsun inşallah tutar bi de o sıkıntı var tutmazsa insan daha çok üzülüyor biz bi ineğimize geçen sene 5 tohumlama yaptırdık hiç biri tutmadı 150 şer lira her seferParayı yılda bir kere ödüyorum o yüzden fiyat sormuyorum tahminimce 200 tl den fazladır.
200 tl aşırı pahali bana göre vanadinin kaç yıl oldu vanadine ya Maximum 100 lira falan olmalı yine de hayırlı olsun inşallah tutar bi de o sıkıntı var tutmazsa insan daha çok üzülüyor biz bi ineğimize geçen sene 5 tohumlama yaptırdık hiç biri tutmadı 150 şer lira her sefer
Dogan galaxy buzagıları hangi siteden buldun söyleyebilirmisinPahalı biraz ama Vanadin efsaneye çıkmış bir adı varya o yüzden değerini koruyor ayrıca tutar inşallah bu yıl 10 tane galaxy attırdım tek atışta tutdurduk bakalım bu da tutar inşallah.
Vanadin efsane katagorisin de bulabilip 200 tl ye kullanıyorsan şapkayı havaya at200 tl aşırı pahali bana göre vanadinin kaç yıl oldu vanadine ya Maximum 100 lira falan olmalı yine de hayırlı olsun inşallah tutar bi de o sıkıntı var tutmazsa insan daha çok üzülüyor biz bi ineğimize geçen sene 5 tohumlama yaptırdık hiç biri tutmadı 150 şer lira her sefer
Dogan galaxy buzagıları hangi siteden buldun söyleyebilirmisin