Silajlık Mısır Hasatı 2013-Newhollandlar İş Başında (hacimmet)

Ynt: Silajlık Mısır Hasatı 2013-Newhollandlar İş Başında (hacimmet)

maşallah,her zaman olduğu gibi her şeyiyle süper ürün ,süper paylaşım.
mevlam hakkında her daim hayırlısını versin hacımmet bey.

Maşallah maşallah...

abi hepsidemi pionner dı farklı tohumda var mıydı , kaç dekar ekim yaptın acaba. vede kaç su verdin

kolay gelsin bereketli olsun mısırlarınında maşallahı varmış hacı yine bir numara olmuş eline sağlık alk-*s

Maşallah mısır iyi büyümüş bereketli olsun

Kolay gelsin hacı bereketli olsun bu görüntüdeki mısırdan 9 ton çok iyi rakam bana sorarsan geçen yılki mısırın bundan iyiydi .

Bütün arkadaşlara abilere yorumları için teşekkürler,iş yoğunluğundan ara açma vs. zamanım olmadı öyle 3 sırayı çiğnemek zorunda kaldım araya %50 hibe işi girdi sağım sistemi montajı binasıyla uğraştım mısır zamanında 15 gün geç hasat edildi normalde 25 ağustosta hasat edecektim o yüzden alt yapraklarında kurumalar arttı birde bu yıl böcek ilacını damlama ile verdik oda çok randımanlı olmadı o yüzden mısırda biraz tihrips zararı var (alt yapraklarındaki kurumaların sebebi). Bu yıl genel olarak bölgedeki mısırlar geçen yılki kadar boy yapmaddı iklimden galiba ama tohum hatasının hiç olmaması ve damlama sulama ile gübrenin ve su ihtiyacının düzenli verilmesi verimide arttırdı.