Silaj misiri satım pazarlama yerleri

Ynt: Silaj misiri satım pazarlama yerleri

daha once hic misir yetistirdiniz mi ? 300 dekar gercekten buyuk, bolgenizde misir hangi mevsimde ve kac defa sulaniyor ?

Ekiliyor ziraat muhendisinin bilgisiyle hareket edicez bakalım ben sürekli burda duramiyorum antalya - balikesir gidip geliyorum oyüzden

susurlukta direk paketleme işini yapan 3 yer var diye biliyorum birde aksakal bandırma istikametindede ki kendi yürür biçerle biçiyorlar, mirzalar var siz neresinden balıkesirin acaba

Daha once hic yetistirmediyseniz, sulama konusuna dikkat edin. Nisan gibi ekimi yapiliyordur diye tahmin ediyorum. Eger bolgenizde bir kac kez sulanmasi gerekiyorsa ozellikle boylandiktan sonra yagmurlama gibi yontemlerle sulamak icin isci bulamazsiniz. 300 dekar yerde de damla sulama cok ciddi maliyet getirebilir.

Cem bey evet damla sulama çok maliyetli bi şekilde çözüm bulucaz onada teşekkür ederim. .

Imkanınız varsa salma sulama yapın mısır büyümeden yağmurlama yaparsınız sonrada tarlaya şu arki açıp salma sulama yapabilirsiniz.

Inceledim efendim yazdiklarinizi Teşekkürler bu şekilde yapılabilir birde ziraat mühendisi ile konusuyum tekrardan Teşekkürler.