Maaşallah Allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hocam hayırlı bol kazançlar
Eger imkan varsa.Kendiniz satarsanız daha karlı olur.sakin bayinin değerinden fazla verdiği fiyata kanmayın.
Eyup , değerinden fazla verdiği fiyata neden satmayalim ,kanmayalim.
Abi bu seferde alacağın yeniyi yüksek fiyata söylüyor sonra sen yeni aldığın motorun kaça geldi eskisi kaça gitti hesabını yapamıyorsun.Eski traktörü çiftçi kendi elden satarken kârı galerici yiyeceğine çiftçisi yesin.Düşüncesindeyim.
Liste fiyatı da gerçek fiyatı değil zaten.bence başka illerdeki bayilerden fiyat alıp kafanda ortalama fiyat oluşur ona göre fiyat ver.kendi motorunun fiyatını da iyice intdrnetden felan öğren.birde bayiye nh almak istediğini belli etme.hesap uymazsa TÜMOSAN Erkunt felan alırım deListe fiyatından yüksek söylerlerse zaten almayız
Liste fiyatı da gerçek fiyatı değil zaten.bence başka illerdeki bayilerden fiyat alıp kafanda ortalama fiyat oluşur ona göre fiyat ver.kendi motorunun fiyatını da iyice intdrnetden felan öğren.birde bayiye nh almak istediğini belli etme.hesap uymazsa TÜMOSAN Erkunt felan alırım de
55 liğinide alma ihtimalimiz var hocam hayırlısı bakalım
Söylemek istediğim; alacağın traktör ile şimdi kullandığın traktörü kıyaslarsan, üste vereceğin paranın bir mantığı yok. Madem ufak işlerde kullanıyorsun alacağın traktör de, elinde ki traktör de aynı işi görecek. TT4.55 tek çeker, tenteli, PowerShuttle olan modeli alırsan senden 30-35 bin lira üste para isteyecekler. Bunu anlatmaya çalışıyorum ne gerek var o parayı vermeye? Tarla al ya da besicilik yapıyorsan hayvan alabilirsin o paraya. Sadece New Holland için demiyorum genel olarak bir mantık göremedim ben bu işte.
Bu doğru fakat elimizdeki traktorün biraz daha güclüsünü almak için yeni traktör alınıyor.
Ayrıca teknolojik yeniliklerden yararlanmak için.turbo.intercooler,tıer 3,temiz hava, kirliliğine karşı vb.
Yine 1997 model traktörün masrafları olacaktır , 2017 model olarak yenilemiş oluyorsun