sezon sonuna doğru çiflikten kareler

Ynt: sezon sonuna doğru çiflikten kareler

altıncı resimdeki ekipmanı çıkartamadım ne işliyorsunuız o ekipmanla

mstafa link=topic=27027.msg231182#msg231182 date=1259586657' Alıntı:
altıncı resimdeki ekipmanı çıkartamadım ne işliyorsunuız o ekipmanla
soğan sap kesme ve çuvallama makinesi kuruu soğan için güzel bi cihaz 3 boyut halinde çuvallama yapıyo elle aşağıya atıyosun palete üste atıyo ordan kesip hallediyo

xdragonx link=topic=27027.msg231174#msg231174 date=1259536278' Alıntı:
selcuk borular sanirim arili marka ve inan bana arilinin bizim ordaki bayisinde bile bu kadar boru ve tabanca yok bende 160 tane boru 45 tabanca var patates suluyorum bana yetiyor ama bazen sererken ve toplarken lanet okuyorum allah sana kolaylik versin memlekette sizin gibi gencler oldugu vakit bizim sirtimiz yere gelmez belli yaptiginiz isin hakkini veriyosunuz helal olsun size ve sizin gibilere birde hukumet bunu bilse
abi neler dedin yav utandırma :) abi bunlar kelepçeli olan tipi çok zor gelmiyo takma sökme biz bide mahsül kalkana kadar hareket ettirmiyoruz komple serdik vanalarla hallediyoruz ama kilitliler baya zorluyo sökerken hükümet biraz destek verse iyi olacak her sene boru al boru al bezdik ama bitti gibi hemen hemen