Allah razı olsun. Gübre işi inşallah bir sonraki aşama olacak. O zamana kadar piyasada "Toprak Düzenleyici" ile satış yapacağım. Sizlerden destek bekliyorum. Hem tarım yaptığımız servetimizi yeniden canlandıralım hemde çevrenize, çevremize duyuralım. Duyuralım ki bu işi merdiven altı yapanlar, çiftçiyi kazıklayanlar ürksün. Desteklerinizi bekliyorum.Allah muvaffak etsin.
Gonul rahatligiyla gubre alabilecegimiz bir firma kuruldugu icin bizde sevincliyiz
Amin inşallah. Benim Allahımdan istediğim helal kazanç ve ürünleri kullanan çiftçilerin memnun kalması.Allah kolaylık versin bol ve helalinden kazanç getirsin
Sağol kardeşim. İnşallah.Hayırlı olsun bol kazançlar
Şimdi kardeşim herbisist, pestisist, fungusitler için erken. Onlar apayrı bir oluşum istiyor. Ama firmam köklendiği zaman neden olmasın. Zor birşey değil. En kalitelisinide yaparız evelallah.Abim hayırlı olsun. Allah yüzünü kara çıkartmasın. İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Trakkulup' ten aramızdan böyle birinin çıkması çok güzel.Tebrik ederim.
İlerleyen zamanlarda Herbisit işine de bir el atarsın belki (Söylemek kolay )
Bu arada abi ürün ambalajları ne kadar dikkat çekici olursa o kadar iyi. Estetik biz farketmesek bile her konuda çok önemli. Ben bilmediğin 2 farklı markanın ürünü seçerken direk görselliğe bakıyorum eminim tek değilim bu konuda. Ayrıca internet sitesi kurdunuz mu abi ya da kurmayı düşünüyoz musunuz ? Şuan baktım ama bulamadım.
Ambalaj dediğin gibi çok önemli. Hem kaliteli gösterecek, hem zengin duracak hemde güven verecek.
web sitesi kurulmadı. Bunun nedenide daha üretime başlamamış olmam. Maliyetler değişken. Üretime başladığım zaman kuracağım inşallah. Zor birşey değil.
Çok teşekkür ediyorum sağol varol. Çevrenede duyurmanı isterim. Reklamımızı yaparsın inşallah.
Araya salça olmayaydın iyiymiş. Bilader yöneticilerden istiyorum konunun ilgili bölüme taşınmasınıKonuyu geyik bölümüne açmayaydın iyiymiş
Eyvallah sağol abim. Kesinlikle haklısın. Dürüstlük bu piyasada malesef ki çok az. İnşallah bu sektörde, bölgelerimizde dürüstlüğüyle, başarısıyla, çiftçiye faydasıyla tanınan bir şirket, bir marka olmayı Allahü Teala nasip eder. Desteklerinizi bekliyorum abi.Allah utandırmasın, Dürüstlüğün arandığı bir piyasada, dürüst bir kardeşimiz bizim için büyük bir kazanç
Sağol Erkan. İnşallah dediğin gibi birçok çiftçi ürünlerimizi kullanır. İnşallah kullanan çiftçilerimiz, topraklarımız faydasını görür, bereketini yaşar.Hayırlı olsun Doğancan. Başarılı olacağından eminim. İnşallah birçok çiftçinin ürünlerini kullandığını görürüz. İsim olarak herkes Hümikcan diyecektir büyük ihtimal... Bidon rengi olarak dikkat çekici ve tasarımı değişik bir bidon olursa iyi olur diye düşünüyorum. Renk bilmiyorum istediğin renk yapabiliyorlar mı? Ama yeşilin tonları olabilir. Bitkiyi beslediğine dair fikir vermesi açısından yeşil iyi olur diye düşünüyorum.
Hümikcan güzel bir isim. Birde slogan buldukmuydu
Renk olarak yeşil tonları olabilir. Ben birde koyu kırmızı bidon ve metalik yaldız düşündüm. Etiket içinde siyah ve yaldız renklerinin karışımı olabilir. Sizlerden bu konuda da destek bekliyorum. Amacım ucuz ve basit görünmemesi. Çok sağol. Çevrenize duyurmanızı isterim. Özellikle sizin bölgede önemli bir bölge.
Sana distrübütörlüğü vermesem mi ? ;DŞamata bir yana hayırlı olsun kardeşim
Hümikcan'ı kendisi bile düşünüyor
Sağol kardeşim. İnşallah muvaffak oluruz. Sizlerin desteğiyle ancak büyüyebiliriz. Çevrenizde reklam, tanıtım, muhabbet arasında bahsetmek büyük fark yaratacaktır.Allah Muvaffak etsin. Genç yaşta tebrik etmek istiyorum. Allah ın izniyle inşallah Tarımın geleceğinde önemli rol oynayan kimya alnında büyük atılımlar atmanız dileğiyle.
Sağol abi. Teşekkür ederim.Hayırlı olsun.
Sağol abim. Bekliyorum. Ama ibrik iyi olmuşŞöyle bir şey olabilir:
http://www.pinarmaksanplastik.com.tr/urunler/ibrik.jpg
Şaka bir yana hayırlı olsun Doğancan'ım. Ayık bir zamanda önerileri listlelicem..
Sağol kardeşim inşallah. Desteklerinizi bekliyorum.Hayirli Olsun Abi.Bol Kazanclar.
Sağol kardeşim. Kesinlikle haklısın. Bu sektörün dürüstlüğe, hakka ihtiyacı var. İnşallah muvaffak oluruz. Desteklerinizi bekliyorum.hayırlı olsun, başarılar dilerim. dürüst ve hakkıyla çalışan insan her zaman kazanır, çiftçilerimizde farkına varacaktır yakın zamanda.
Açılışı yapmadan beni devirecen sen anlaşıldı. Kurban olarak beni mi seçtin coyote ;D Sen bana orada bayii ayarla ben gerekeni yaparım. 1 değil 2 değil 3 değil tam 4 bidon ümikcan. Patron çıldırdı gayırıHayırlı olsun gardasım Böyle sade bir açılış olmaz bir dana devireydik keşkem
Eyvallah abim sağol varol. Desteğini bekliyorum. Buradaki arkadaşlar gibi Bilgili ve işini hakkıyla yapan bir abimsin. Güzel şeyler olacaktır.Hayırlı olsun kardeşim. Bayilerim antalyadan gelsin tek tek gorusecegim. Şuan tohum firmasi reklam parasini ezmek ve ezdirmekle mesguller
Çok sağol Süleyman. İnşallah dediğin gibi yüzümüz güler. Özellikle senin bölgende desteğini bekliyorum. Tek tek dolaşacam nasipse.Hayırlı olsun Doğancan inşallah beklediğin karşılığı alırsın Allah yüzünü her daim güldürsün çıktığın bu yolda başarılar dilerim..
Sağol abim. Teşekkür ederim. Desteklerinizi bekliyorum.Hayırlı olsun.Bol kazançlar..
Eyvallah Yusuf abim. Sağolasın. Varolasın. Yakındır inşallah o güzel günler. Abim anlatmazsak olmaz. Anlatacağız ki çiftçilerimiz bilinçlensin. Doğru şekilde kaliteli ürünleri kullanıp bereket alsınlar.Doğancan hayırlı olsun hepimize. ..
üretime geçip dağıtım yapmaya başladınmı...
Erzurum bayisi benim ona göre. .
bizimkilere anlatana kadar aklım çıkar ama çalışacağım. .
seni bekliyorum.. hadi yapalım ..